Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, arestat pentru trafic de droguri. Bărbatul avea un întreg ”arsenal” în locuința sa
WhatsApp
Un tânăr de origine română a fost arestat pentru trafic de substanțe interzise. Pe lângă o diversitate de droguri, polițiștii au găsit și suma de 25.00 de euro în locuința sa. 
 Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un român în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Alatri, a fost plasat sub arest la domiciliu în urma unei percheziții care a avut loc în contextul unei operațiuni de control teritorial desfășurate de către militarii NOR - Radiomobil Alicota al Companiei de Carabinieri Alatri. Acțiunea a vizat prevenirea și reprimarea traficului de droguri în zonă.

În timp ce se afla la bordul mașinii sale și rătăcind pe străzile din Alatri, tânărul a devenit subiectul atenției autorităților, care au efectuat un control polițienesc.

Citește: Droguri de peste 3 milioane de euro, descoperite de polițiștii din Germania în camionul unui român

Acest control a dus la descoperirea a 6,37 grame de substanță narcotică împărțită în 2 doze de cocaină și 9 de crack, precum și la confiscarea sumei de 150 de euro în bancnote. Percheziția s-a extins și la locuința suspectului, unde s-au găsit alte substanțe narcotice într-o cantitate totală de 105,18 grame, împărțite în 10 doze de crack, 11 punguțe de cocaină și 3 cristale de cocaină, alături de 25,00 euro în numerar.

De asemenea, au fost confiscate un cântar de precizie și diverse materiale necesare pentru ambalarea drogurilor.

În urma validării, judecătorul Tribunalului din Frosinone a dispus plasarea suspectului în arest la domiciliu. Este important de subliniat că suspectul se află în prezent subiectul unei anchete penale, iar poziția sa va fi judecată în mod definitiv conform legilor și principiilor constituționale ale prezumției de nevinovăție, după pronunțarea unei sentințe definitive.

---------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel