Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, arestat pentru furt. Bărbatul abia a ieșit din închisoare
WhatsApp
Un hoț român a fost arestat din nou pentru furt.
Prințul Paul al României a fost arestat în Malta la trei ani după ce a fugit de justiția română / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un tânăr de 31 de ani, de naționalitate română și fără domiciliu fix în Italia, a fost reținut din nou în închisoarea Montorio din Verona, fiind acuzat de furt și primire de bunuri furate. Carabinierii au efectuat arestarea în urma a două ordine de măsuri asigurătorii emise de Tribunalul din Verona, la cererea Parchetului local.

Potrivit informațiilor furnizate de carabinieri, tânărul este suspectat de mai multe furturi și deținerea de bunuri furate în perioada mai 2022 - august 2023, în Verona. Investigatorii au reușit să-l identifice pe bărbat ca autor al diverselor furturi, inclusiv a unui scuter electric și alte bunuri valoroase sustrase din diverse parcări, printre care cele de la Spitalul Borgo Trento, Arena și Piazza Isolo.

Citește și: Un român a fost expulzat dintr-un oraș din Italia după ce a furat o bicicletă

Utilizând sistemele de supraveghere din aceste zone, carabinierii au reușit să obțină dovezi care l-au incriminat pe tânăr. Acesta este de asemenea suspectat că a primit și deținut bunuri precum ceasuri și bijuterii de aur furate, în plus față de instrumentele de efracție găsite asupra sa.

Investigațiile continuă pentru a aduce mai multă lumină asupra activităților infracționale ale suspectului, iar acesta rămâne în custodia autorităților în timp ce ancheta este în desfășurare.

-------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel