Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, arestat după ce polițiștii au găsit o seră de marijuana în casa lui
WhatsApp
Un român stabilit în Verona a fost arestat după ce polițiștii au găsit o adevărată ”comoară” în apartamentul său. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Două persoane au fost arestate în Oppeano, într-un complex rezidențial, în urma unei operațiuni a poliției împotriva traficului de droguri. Albanezul în vârstă de 37 de ani și românul de 30 de ani au fost capturați de secția antidrog Flying Squad Verona.

Operațiunea a început luni seara târziu, când agenții Flying Squad au intrat în apartamentul închiriat de român, unde l-au găsit pe albanez în posesia unui pistol semiautomat ilegal și a substanțelor stupefiante.

Flying Squad este o unitate specializată a poliției care se ocupă de combaterea criminalității organizate și a infracțiunilor grave, cum ar fi jafurile armate, furturile în armă și alte infracțiuni violente. De obicei, aceste unități sunt echipate și antrenate pentru a răspunde rapid și eficient în situații de urgență și pentru a face față infractorilor periculoși.

Ce au găsit autoritățile în apartamentul românului

 

Perchezițiile ulterioare au dezvăluit o seră clandestină pentru cultivarea și producerea de marijuana, cu plante în faza de creștere și droguri deja pregătite pentru vânzare. În total, au fost confiscate aproximativ 80 de grame de marijuana, 3 grame de cocaină și 5 grame de hașiș.

Agenții Flying Squad au concluzionat că atât proprietarul apartamentului, cât și chiriașul erau implicați în traficul de droguri. Ambii indivizi au fost arestați și trimiși la închisoarea Montorio pentru audieri. Judecătorul a validat ambele arestări și a impus măsuri stricte, precum arestul preventiv pentru albanez, în timp ce românul a fost obligat să se prezinte la secția de poliție din Oppeano.

-----------------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel