Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, închis după ce l-a bătut crunt pe controlorul care l-a prins fără bilet de autobuz
WhatsApp
Un român a băgat în sperieți un autobuz plin de călători după ce l-a bătut pe controlorul care i-a cerut documentul de călătorie.   
Alertă pentru călători în Roma: Cresc prețurile biletelor la transportul în comun începând cu 1 iulie / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român stabilit în Cagliari, Italia, a fost arestat după ce l-a bătut crunt pe controlorul care l-a prins fără bilet. În sala de judecată, bărbatul i-a batjocorit pe toți cei prezenți la proces, amenințându-i totodată cu moartea. 

Din informațiile furnizate de polițiști, evenimentul s-a produs vineri, într-un autobuz din municipiul Viale Trieste, după ce românul a recunoscut că nu are bilet de călătorie.

Controlorul are nevoie de o perioadă de recuperare de 10 zile 

 

În ciuda sincerității sale, individul a fost informat că va fi sancționat cu amendă și i s-au cerut datele personale. În loc să coopereze, cetățeanul român a reacționat violent, atacându-l pe controlor cu pumnii și picioare.

Citește și: Un artist din România s-a trezit cu mașina spartă de hoți în Italia: „Poate cei care ne-au luat microfoanele sunt români”

Cu toate acestea, echipa de controlori martoră a reușit să-l blocheze și să-l rețină până la sosirea poliției.  Bărbatul fost arestat sub acuzația de rezistență împotriva unui funcționar public, relatează UdineToday

A doua zi, în fața judecătorului, arestarea bărbatului a fost validată și acesta a fost trimis în detenție preventivă. În timpul procesului, individul a manifestat comportament agresiv, amenințându-i cu moartea pe toți cei aflați în sala de judecată. Polițiștii au fost chemați să-l calmeze, , iar bărbatul a fost transferat în închisoarea din Via Spalato.

În urma incidentului, controlorul în vârstă de 31 de ani a suferit răni care necesită o perioadă de recuperare de aproximativ 10 zile.

 

---------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel