Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Germania, acuzat de viol, dus la închisoare. Polițiștii au demarat o anchetă
WhatsApp
Un român, acuzat că a violat o femeie de 39 de ani, a fost arestat sâmbătă, 2 decembrie.
Grupările de interlopi români au terorizat SUA și Mexic. Autoritățile oferă un milion de dolari pentru capturarea unui bărbat / Sursa - Pexels

Femeia a depus o plângere în seara zilei de marți, 28 noiembrie, imediat după ce a fost violată de bărbat. Victima a suferit răni grave și a trebuit să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. După ample cercetări ale poliției penale, asupra unui bărbat de 35 de ani, de origine română, a apărut suspiciunea de viol, relatează stuttgart-journal.de.

Acesta a fost arestat sâmbătă, 2 decembrie 2023. Cercetările pentru reconstituirea cu exactitate a evenimentelor crimei sunt încă în desfășurare.

Duminică, 3 decembrie 2023,  la cererea procurorului, românul de 35 de ani a fost adus în fața judecătorului. Magistratul a emis un mandat de arestare împotriva acuzatului și a dispus reținerea acestuia într-o unitate corecțională.

Un alt român din Spania va sta 12 ani la închisoare, după ce a agresat o femeie  care își plimba câinele în seara de 1 mai 2022 la Segovia.

 

Un român din Spania a agresat o femeie care își plimba câinele: atacatorul va sta ani buni la închisoare

 

Curtea Superioară de Justiție din Castilla y León a confirmat pedeapsa de 12 ani de închisoare pentru un român, care a agresat o femeie  care își plimba câinele în seara de 1 mai 2022 la Segovia.

Românul, cu antecedente penale de aceeași natură, a formulat recurs la Camera Civilă și Penală a Curții Superioare de Justiție împotriva sentinței pronunțate de Judecătoria Segovia pe data de 1 august 2023, care îl condamna la 12 ani de închisoare pentru  infracțiunea de agresiune sexuală, precum și  la 10 ani de eliberare supravegheată de îndată ce acesta urma să iasă din închisoare. În plus, românul este obligat să plătească victimei despăgubiri de 33.283,40 euro.

Decizia Tribunalului Segovia a dovedit că bărbatul, condamnat la trei ani de închisoare pentru un viol în România în 2017, a agresat-o sexual pe femeie în noaptea de 1 mai 2022, când s-a întâlnit cu ea pe un drum local când victima își plimba câinele, relatează cadenaser.com.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel