Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Anglia, viral pe internet: "Plouă și iar plouă. E frig și e viață de că**t. În 10 ani am îmbătrânit cât în 20" - VIDEO
WhatsApp
Un român din Anglia care se plânge de vremea din această țară a devenit viral pe TikTok. Clipul său în care spune că s-a săturat de ploaie și frig a făcut aproape 400.000 de afișări, stârnind un val de reacții. 
Românul se plânge pe internet de clima din Anglia (Foto: captură TikTok)

Doru Barbu, un român stabilit de 10 ani în Anglia, a stârnit un val de reacții pe TikTok, după ce un clip în are se plânge de vremea din această țară a devenit viral. "Plouă și iar plouă. 31 din 30 de zile plouă. Și-i frig. Și-i viața de că**t", spune românul.

El spune că dacă ar fi avut bani, ar fi ales să trăiască într-o țară mai călduroasă.

"Plouă și iar plouă (...) 31 din 30 de zile plouă. Și-i frig. Și-i viață de căcat. În 10 ani am îmbătrânit cât în 20. Înainte erau bani, acum suntem ca niște câini pe mămăligă. Așa-i când te blochezi în timp. Așa-i când îți înscrii copiii la școala. Așa-i când nu mai poți să mai faci nimic. N-ai cum să fugi. N-ai cum să pleci. Stăm aici și... (...) Asta-i plăcerea vieții? Muncă, muncă, ploaie, frig. Stai zgribulit. Nu tu plăcere, nu tu nimic. Am făcut și-o rimă acum. Că asta îmi trebuia mie. Rimă acum.

Cine dracu' m-a pus să aleg eu țara asta? Foamea. Că dacă mă năștea mama cu mai mult noroc, poate ajungeam și eu undeva, într-o țară călduroasă. Stau aici, parcă-s la pușcărie. Scuzați-mă, m-a luat capul! Asta e, nu mai pot! M-am săturat de vremea asta. Nu mă plâng de altceva. Bă, dar vremea asta și frigul ăsta și... mi-a intrat în oase. M-am săturat. Unde să plec? Poți să iei așa copii? 'Hai, că mi s-a năzărit mie să plecăm în altă parte! O zi bună!", spune românul în clipul postat pe TikTok. 

 

@dorubarbu43

 

♬ original sound - Doru Barbu

Val de reacții din partea românilor

 

Comentariile românului au stârnit un val de reacții din partea românilor. În timp ce unii și-au exprimat solidaritatea, alții l-au întrebat de ce nu pleacă. El a răspuns în comentarii că nu poate pleca, având copilul suferind de autism.

Iată doar câteva dintre comentarii:

"Hai acasă, nu sunt bani mulți, dar e acasă, e cald, avem porcu la lada, mălai de mamaliga"

"Veniți fraților acasă! Se trăiește bine si acasă dacă îți place munca"

"Copiii sunt foarte adaptabili. Mai ales dacă mergi într-o țară cu o clima mai prietenoasa, sigur o sa le placă"

"Vino in Germania și o sa regreți Anglia, clima e la fel dar oamenii sunt mai reci"

"Valiza și acasă dacă ai ajuns la concluzia asta"

"Adevărat.. Anglia e buna numai la bani, restul nu e o țară primitoare"

"Vrei căldură? Vino în Cipru, dar nu la același salariu. Dar ai marea lângă tine și în ianuarie stai la tricou"

"Mie abia după un an după ce m-am întors în RO mi-a trecut frigul ăla din oase tras în Anglia. (6 ani)"

De ce este vremea din Anglia mohorâtă mai tot timpul

 

Experții meteorologi spun că vremea din Anglia este capricioasă din cauza locației sale geografice. Marea Britanie se află la o latitudine nordică, ceea ce înseamnă că primește mai puțină lumină solară decât țările din sud.

De asemenea, Marea Britanie este afectată de Curentul Golfului, care aduce aer cald și umed din Atlantic. Acest lucru poate duce la precipitații frecvente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel