Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 60 de ani, dispărut în Germania: Sora lui Radu îl caută. L-ați văzut?
WhatsApp
O româncă a sesizat dispariţia fratelui său, Stoian Radu, de 60 de ani, care la data de 6 iunie ar fi plecat în mod voluntar de la o adresă dintr-un oraş din Germania.

Un brăilean plecat în Germania este de negăsit, iar sora acestuia a reclamat dispariţia sa la Poliţia Brăila.

La data de 11 iunie, o femeie din judeţul Brăila a sesizat dispariţia fratelui său, Stoian Radu, în vârstă de 60 de ani. La data 6 iunie, acesta ar fi plecat în mod voluntar de la o adresă situată în Germania, în oraşul Stuttgart şi nu a mai revenit.

Ca semnalmente, bărbatul are înălţime 180 cm, cu greutatea de aproximativ 75 kg, constituţie atletică, păr grizonat, tuns scurt, ochii albaştri, nu poate flexa degetul inelar de la mâna dreaptă. La data plecării de acasă, acesta purta geacă de culoare verde, blugi albaştri şi adidaşi negri.

Pentru numitul Stoian Radu a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional, relatează Obiectiv Vocea Brăilei.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel