Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 39 de ani, ucis de un polonez în Germania. Polițiștii au o primă ipoteză
WhatsApp
Un român din Germania și-a pierdut viața, după ce a fost atacat de un polonez. Potrivit autorităților, cei doi se aflau într-un conflct de mai mult timp. 

Un român în vârstă de 39 de ani a murit în Germania, în urma unui conflict violent care a avut loc sâmbătă seara, într-un adăpost pentru persoanele fără locuință situat în cartierul Nordstadt al orașului Bonn.

Incidentul s-a produs în cadrul unui adăpost Caritas. 

Potrivit presei germane, un bărbat de 34 de ani se află în prezent în custodia poliției, fiind principalul suspect în cazul uciderii românului. Luni, poliția a anunțat că judecătorul a emis un mandat de arestare împotriva acestuia, acuzându-l de omor.

"Suspectul nu a făcut până acum nicio declarație cu privire la acuzațiile care i se aduc", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Martorii au chemat poliția

 

Serviciul de urgență a fost alertat în jurul orei 23:00, când un martor a raportat conflictul dintre cei doi bărbați. La sosirea echipelor de intervenție, acestea au descoperit un bărbat grav rănit într-una din camerele adăpostului.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde, din păcate, a murit din cauza rănilor grave. Românul, care era și el rezident al adăpostului, a suferit leziuni severe prin tăiere, provocate de un obiect ascuțit, cel mai probabil o sticlă spartă de bere, conform surselor din poliția germană.

Anchetatorii au identificat și arestat un suspect în apropiere de locul incidentului, pe hainele căruia au fost găsite urme de sânge. Se pare că suspectul este, de asemenea, rezident al adăpostului pentru persoanele fără adăpost.

Poliția din Bonn și Parchetul investighează circumstanțele exacte ale incidentului, implicând și Institutul de Medicină Legală în procesul de cercetare.

După conflictul fatal, suspectul, un cetățean polonez, a fost prins în apropiere de locul faptei. Se pare că acesta și victima aveau un conflict care dura de ceva timp, însă motivul nu este foarte clar. Adăpostul găzduiește persoane fără locuință.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel