Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român ARESTAT în India. Autorităţile din Delhi: Doi români arestaţi într-o lună
WhatsApp
Un român a fost prins cu un dispozitiv de citire de carduri în oraşul indian Delhi. Acesta a fost prins chiar de nişte trecători când, împreună cu un complice de-al său, încercau să demonteze dispozitivul de la un bancomat dintr-o zonă intens circulată. Este al doilea român prin cu asemenea operaţiuni în ultima lună, relatează hindustantimes.com.

Potrivit poliţiei din Delhi, complicele, care avea tot cetăţenie română, a reuşit să fugă şi l-a lăsat în urmă pe tânărul de 27 de ani.

Se pare că cei doi operau pe la mai multe bănci din oraşul indian şi montau dispozitve de dimensiuni mici care citeau datele cardurilor şi le clonau, dar şi o cameră de filmat.

Câţiva trecători i-au văzut în timp ce încercau să demonteze dispozitivele dintr-un bancomat şi au alertat autorităţile. Aceştia au fost în scurt timp depistaţi şi încercuiţi de poliţişti, iar unii oameni care treceau prin zonă chiar au încercat să ajute la prinderea lor. Unul dintre ei a reuşit să scape.

Românul de 27 de ani a fost dus la secţie pentru audieri, în timp ce poliţiştii sunt pe urmele partenerului său. 

Numai în urmă cu câteva săptămâni a mai fost arestat un cetăţean român pentu fapte similare. Şi pe 4 februarie, cinci români, printre care două femei, au fost arestaţi pentru furt de date bancare şi skamming. Asupra lor au fost găsite şi 102 vouchere de la diverse branduri de îmbrăcăminte pe care le-au convertit în carduri bancare.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel