Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 48 de ani, accident misterios în Germania. Identitatea, AFLATĂ după TREI ZILE. Poliția cere AJUTORUL cetățenilor
WhatsApp
Un român de 48 de ani a fost rănit grav într-un accident de circulație pe A 45 petrecut în seara de 22 septembrie, la intersecția din Wilnsdorf. Până acum neidentificat, abia astăzi au stabilit că victima este un român.

Un bărbat a fost lovit și rănit grav marți seara (22 septembrie) pe A 45. Identitatea persoanei vătămate a fost acum clarificată. Este un tânăr de 48 de ani din România, a anunțat poliția Wilnsdorf prin intermediul unui comunicat.

Marți, în jurul orei 20.00, poliția primise informații că o persoană ar fi fost lovită pe drum, pe A45, în direcția Frankfurt, la intersecția Wilnsdorf. Martorii au văzut un bărbat întins pe banda stângă a autostrăzii. Mai multe persoane s-au oprit și i-a acordat primul-ajutor și au asigurat locul accidentului.

Cum s-au produs leziunile și ce s-a întâmplat exact înainte nu este încă clar. Deoarece polițiștii încă nu au putut să-l interogheze pe bărbat din cauza stării grave de sănătate, ei caută martori care ar putea  oferi informații despre posibilul accident din zona intersecției Wilnsdorf. „Ați făcut alte observații în zona accidentului? Puteți furniza alte indicații utile? Vă rugăm să contactați secția de poliție Freudenberg Autobahn la Tel. 0231 / 132-4721, sau să vă prezentați la secția de poliție a autostrăzii din Freudenberg“, îndeamnă polițiștii printr-un comunicat de presă. 

[citestesi]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel