Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
RO-Alert o dă în veselie:„ Ursul, băăă!”. Ce mesaj au primit brașovenii
Imaginea virală a zilei a venit de la RO-Alert. Ne-am obișnuit ca urșii să se plimbe nestingheriți printre oameni, nu și cu limbajul folosit de cei responsabili cu transmiterea mesajelor. De data aceasta a surprins pe toată lumea: „ Ursul, băăă!”
RO-Alert a semnalat haios prezența unui urs în Brașov

RO-Alert nu a mai avut timp de limbaj oficial. Când vine vorba despre urși și pagubele pe care le produc, se strigă clar: „Ursul, băăă!”, acesta a fost mesajul primit de mai mulți cetățeni din Brașov.

Oamenii s-au amuzat, deși trăiesc zilnic cu teama de a fi atacați de urs. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar comentariile au curs. 

Unii dintre brașoveni cred că s-a recurs la acest mesaj, tocmai pentru a ajunge la oameni într-un mod natural. Atenționarea RO-Alert vizează, în fapt, prezența unui urs extrem de periculos, care nu trebuie hrănit sub nicio formă.

„Ursul baaa! Atenție, a fost semnalată prezența unui urs pe strada Stejarisului. Animalul este considerat periculos. Nu încercați să vă apropiați de el sau să îl hrăniți. Evitați deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Brașov", este mesajul transmis brașovenilor.

G Ad:

 

RO-Alert o dă în veselie:„ Ursul, băăă!”. Ce mesaj au primit brașovenii

 

Județele Brașov și Covasna sunt printre cele mai afectate de prezența urșilor. Au existat numeroase pagube materiale, dar și victime omenești.

Potrivit unui raport dat publicității de fostul comisar șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, în perioada iunie-august au fost sute de pagube, provocate de urși. Animalele au intrat în curțile oamenilor, iar dacă nu i-au atacat, le-au afectat culturile agricole. În zona lacului Moacșa, județul Covasna, s-au găsit vaci atacate de urs, conform Prefecturii Covasna.

Din luna iulie, a intrat în vigoare o ordonanță prin care se stabilește metodele de împușcare a urșilor agresivi. Oamenii sunt sfătuiți să nu se apropie, să nu îi fotografieze și să nu-i hrănească.

 

[citeste si]

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
24 oct 2021, 17:07
DCMedical.ro
23 oct 2021, 23:10
DCBusiness.ro
24 oct 2021, 13:02
DefenseRomania.ro
24 oct 2021, 12:10
DCBusiness.ro
24 oct 2021, 13:02
DefenseRomania.ro
24 oct 2021, 12:10
DCNews.ro
24 oct 2021, 17:07
DCMedical.ro
23 oct 2021, 23:10
Spectacola.ro
24 oct 2021, 14:04
Spectacola.ro
24 oct 2021, 14:04