Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revoltător: Copil de un an și jumătate, abandonat de tată în parcarea unui supermarket, după o ceartă cu mama băiețelului
WhatsApp
În seara zilei de 14 iulie, un copil de numai un an și jumătate a fost abandonat în parcarea unui magazin de bricolaj de către tatăl său, într-un cărucior de cumpărături. Copilul are nevoie de 4, 5 zile de îngrijiri medicale.
freepik.com

În seara respectivă, în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, agent de pază la o societate comercială de pe raza de competență, cu privire la faptul că a găsit un copil minor, cu vârsta de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcarea magazinului de bricolaj.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat-o, pe raza municipiului Constanța, pe mama minorului în cauză, o femeie de 23 de ani.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani s-a deplasat cu acesta pe aleea de acces a societății comerciale unde, în urma unor discuții în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului, a luat decizia de a-l abandona în zona indicată.

Copilul, în vârstă de 1 an și 6 luni, a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe și rele tratamente aplicate minorului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel