Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revoltă pe internet după ce o femeie a fost filmată în timp ce fură portofelul unui pensionar: "Ruşine să-i fie! Oricum va fi găsită!"
WhatsApp
Imagini cu o femeie care fură portofelul unui pensionar au fost distribuite de mai mulţi oameni care au lansat un apel pentru a gpsi făptaşa.
captura video

Într-o filmare suprinsă pe camerele de luat vederi ale unei farmacii din Focşani, se vede cum femeia, care purta o mască de protecţie pe faţă, stă suspicios de aproape de un pensionar aflat la tejgheaua unităţii.

Aceasta aştepta să îşi primească reţeta, însă nu s-a dat plecată imediat după aceea, ci a rămas să aştepte până când bătrânul pleacă, observând că acesta îşi pusese portofelul pe tejgheaua de sub fereastră.

Într-adevăr, pensionarul chiar ăşi uitase portofelul, exact cum se aştepta femeia şi în loc să meargă după el să i-l înapoieze, s-a prefăcut că mai are o întrebare de adresat farmacistei şi apucă portofelul pe sub o foaie de hârtie, apoi pleacă.

Ba mai mult, până să părăsească incinta, bărbatul s-a întors la tejghea şi femeia nu a zis nimic, ba s-a pus mai bine în faţa portofelului pentru a nu fi văzut.

Imaginile au stârnit revoltă în mediul online şi a fost lansat un apel pentru a recupera portofelul bărbatului:

"Oameni buni! Să facem un gest de omenie, poate o recunoaşteţi pe aceasta ,,doamnă,, care şi-a însuşit un portofel la farmacia din staţie din sud din Focşani. Să facă bine să aducă portofelul la farmacie. Rusine să-i fie, că oricum va fi gasită", a scris cea care a publicat imaginile pe Facebook.

sursa: Gabriela Miron / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel