Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rețea italiană de vehicule furate și "modificate", descoperită de carabinieri. Un român a fost arestat
WhatsApp
Un șofer român a fost arestat după ce polițiștii l-au prins cu actele mașinii și șasiul modificate. Se presupune a fi vorba despre o rețea de mașini furate în Italia și "modificate" în străinătate.
Rețea italiană de vehicule furate și "modificate" descoperită. Un român a fost arestat

Bărbatul a fost oprit de polițiștii rutieri pentru un control, iar în timpul anchetei s-a descoperit că șoferul, un român de 31 de ani, rezident în Frosinone, se deplasa cu o carte de înmatriculare și o carte verde falsificată, iar șasiul mașinii era de asemenea modificat.

 

Român arestat pentru că avea cartea mașinii și șasiu modificate

 

Bărbatul a fost apoi acuzat de fals material. Ciudat este faptul că străinul cumpărase mașina din străinătate. De aici și investigația anchetatorilor, care ar fi condus la o rețea de mașini furate în Italia și "modificate" în străinătate.

După ce șasiul și certificatul de înmatriculare erau falsificate, mașinile erau puse din nou pe piață pentru a fi revândute. Revenind la cetățeanul străin, în urma cercetărilor demarate în acest sens, bărbatul a fost arestat preventiv pentru a fi judecat.

Inculpatul, care este apărat de avocatul Roberto Capobianco, ar fi cumpărat mașina fără să știe că cineva modificase șasiul și alte documente de circulație rutieră.

 

Poliția crede că ar fi vorba despre o rețea de mașini furate în Italia

 

Bărbatul, care locuiește de ani buni în Ciociaria, lucrează într-o fabrică. Pentru a se consemna, trebuie spus că nu avusese niciodată probleme cu justiția înainte de a fi oprit de poliția rutieră. Acum va fi sarcina avocatului apărării să demonstreze că nu are nicio legătură cu presupusele fapte.

Din informațiile adunate, însă, se pare că ancheta a scos la iveală detalii fără echivoc despre o rețea de mașini furate care erau transportate în străinătate pentru a fi supuse unei "revizii" care făcea posibilă revânzarea lor ca și cum ar fi ieșit din fabrică, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link

->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel