Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Restaurantele rusești care înlocuiesc McDonald's, după ce lanțul a părăsit țara din cauza războiului, nu au succes. Au servit burgeri mucegăiți
WhatsApp
Restaurantele McDonald's rebranduite din Rusia au fost surprinse servind burgeri mucegăiți clienților, după ce lanțul american a părăsit țara din cauza invaziei din Ucraina.
Restaurantele rusești care înlocuiesc McDonald's, după ce lanțul a părăsit țara din cauza războiului, nu au succes. Au servit burgeri mucegăiți

McDonald's Corp a ieșit complet din Rusia la începutul acestui an, vânzând toate restaurantele pe care le deținea unui licențiat local în luna mai. Sub noul nume Vkusno & Tochka, sau "Tasty and that's it" (Gustos și atât), 50 de restaurante din Moscova și din împrejurimi s-au redeschis în iunie. 

Dar clienții s-au plâns de mucegai pe chiflele hamburgerilor în mai multe localuri, a declarat Ksenia Sobchak, o populară vedetă de televiziune și cea mai importantă femeie politician din opoziția rusă.

Separat, "picioare de insecte" au fost găsite, de asemenea, în burgerii ruși, conform Daily Mail.

'Vkusno & Tochka vinde burgeri mucegăiți', a postat Sobchak pe canalul său de Telegram.

Sobchak a adăugat: 'Se pare că nu prea onorează standardele McDonald's, cel puțin în ceea ce privește controlul calității produselor. Astăzi au fost înregistrate cel puțin trei cazuri de burgeri cu chifle mucegăite vândute clienților. Două dintre ele au fost pentru abonații mei'.

 

Vkusno & Tochka a promis 'același lucru, dar mai bun'

 

Când a preluat punctele de vânzare McDonald's, Vkusno & Tochka a promis 'același lucru, dar mai bun'. Cu toate acestea, unii clienți au îndoieli.

Unul dintre ei a spus: 'Nu cred că este în regulă când găsești mucegai'.

Fotografiile arată mucegaiul sinistru, iar Sobchak a spus conducerii: 'Rezolvați, băieți, nu trebuie să otrăviți oamenii'. Poze AICI.

Alte plângeri la noul lanț rusesc sunt lipsa de carne în cheeseburgeri și sosuri de brânză cu data limită de consum expirată.

Unii mâncători au postat imagini cu 'picioare de insecte' în mâncare.

De asemenea, mâncătorii au protestat că cartofii prăjiți sunt 'triști' în comparație cu cei adevărați de la McDonald's, care a fost prezent în Rusia - pe atunci URSS - din 1990.

Un nou ambalaj l-a înlocuit pe cel vechi, iar Arcul de Aur a dispărut.

Directorul general al Vkusno I Tochka, Oleg Paroev, a declarat că toate cele 850 de foste restaurante McDonald's vor fi deschise până în septembrie sub noul nume.  

 

Primul McDonald's din Rusia a fost deschis în mijlocul Moscovei

 

Primul McDonald's din Rusia a fost deschis în mijlocul Moscovei în urmă cu mai bine de trei decenii, la scurt timp după căderea Zidului Berlinului.

A fost un simbol puternic al atenuării tensiunilor din timpul Războiului Rece între Statele Unite și Uniunea Sovietică.

McDonald's a fost primul restaurant american de tip fast-food deschis în Uniunea Sovietică, care s-a prăbușit în cele din urmă în 1991.

Decizia McDonald's de a pleca vine în contextul în care alți giganți americani din industria alimentară și a băuturilor, printre care Coca-Cola, Pepsi și Starbucks, și-au întrerupt sau au închis operațiunile în Rusia din cauza sancțiunilor occidentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel