Din acest motiv, unele restaurante din Cluj Napoca, a căror activitate a fost grav afectată de pandemie, au început să impună clienților o consumație minimă și nu le permit să stea la masă mai mult de două ore.
Soluția găsită de proprietarii de restaurante a fost să achiziționeze așa-numitele igluuri sunt, - corturi din folie de plastic, montate pe un schelet metalic - care să le permită să primească clienți afară și în sezonul rece, scrie Monitorul de Cluj.
Problema este că aceste corturi sunt încălzite cu lămpi de ulei și consumă destul de mult. Din acest motiv, majoritatea unele restaurante au decis să impună clienților o consumație minimă, de până la 250-300 de lei. De asemenea, multe localuri nu permit clienților să stea la mese mai mult de două ore. Într-un iglu pot intra 6 persoane la o masă, dar numărul poate crește până la 8, doar dacă unul dintre clienți își asumă pe propria răspundere printr-o declarație.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News