Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Recunoscuți pe Facebook: Cuplu de români, căutat după ce a furat bijuterii în valoare de 25.000 de dolari dintr-un magazin din SUA
WhatsApp
Doi cetățeni români sunt căutați de poliția americană, după ce ar fi furat obiecte în valoare de 25.000 de dolari dintr-un magazin de bijuterii din orașul american Friendswood (Texas).

Un bărbat și o femeie, de naționalitate română, care fac parte dintr-un grup infracțional organizat au fost identificați după ce poliția a declarat că au furat bijuterii în valoare de mii de dolari dintr-un magazin dintr-un orășel texan.

Departamentul de Poliție din Friendswood îi caută în continuare pe Victor Tibi Sava, în vârstă de 32 de ani, cunoscut și ca Victor Tibi Aparaschivei, și pe Arada Ursulescu, în vârstă de 45 de ani.

Presupusa infracțiune a avut loc pe 8 noiembrie, la Brian's Jewelry, când cei doi au intrat în afacere în jurul orei de închidere, au cerut să vadă mai multe obiecte și au plecat cu un ceas Rolex și un lanț cubanez. Articolele sustrase au fost estimate la 25.000 de dolari.

Recunoscuți pe Facebook: Cuplu de români, căutat după ce a furat bijuterii în valoare de 25.000 de dolari dintr-un magazin din SUA

 

Cei doi suspecți români au fost identificați cu ajutorul unui pont primit pe Facebook și a informațiilor furnizate de camerele de supraveghere din magazin și de la agențiile partenere de aplicare a legii.

Sava are o înălțime cuprinsă aproximativă de 1,80 metri, cu o constituție grea și barbă de țap. El părea să aibă părul lung, vopsit, blond, sub șapca de baseball. Poliția a declarat că Ursulescu are o înălțime aproximativă de 1,70 metri, cu o constituție medie și părul vopsit roșcat sub șapcă.

Ambii suspecți, care fac parte dintr-un grup infracțional organizat implicat în crima organizată transnațională, au făcut furturi de bijuterii prin distragere a atenției în Texas, California, Colorado, Kansas și Regatul Unit.

Sava și Ursulescu au fost acuzați de furt calificat în afara comitatului Harris pentru incidentul de la Brian's Jewelry, a declarat poliția citată de ABC13.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel