Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reacția unui hoț român din Italia, prins când fura mâncare și alcool dintr-un magazin
WhatsApp
Un român, care a intrat într-un cunoscut centru comercial din zona de est a Vicenza și a început să sustrag de pe rafturi diferite produse alimentare și aclool, a fost prins.
Reacția unui hoț român din Italia, prins când fura mâncare și alcool dintr-un magazin. Sursa - pixabay.com

Un român, în stare de ebrietate, a încercat să ia mâncare și alcool de pe rafturi, dar este a fost observat de paznici. În acel moment, când situația părea să ia o întorsătură în bine și în timp ce returna bunurile furate de pe rafturi, bărbatul și-a pierdut brusc cumpătul. Și atunci situația a scăpat de sub control. Românul a scos o sticlă de alcool, pe care o ascunsese sub haină și, în loc să o returneze, a aruncat-o cu violență la pământ.

Din fericire, în acel moment au sosit polițiștii de stat, alertați în prealabil, de paznicii magazinului, și l-au reținut, relatează primavicenza.it.

În ciuda faptului că managerul magazinului nu a dorit să depună plângere, românul a fost arestat. Totuși, după cum au constatat ulterior personalul de la sediul Poliției, cetățeanul român în cauză , născut în 1991, în prezent fără adăpost, avea zeci de antecedente penale: acesta a comis mai multe infracțiuni contra proprietății, împotriva persoanei, trafic de droguri și, de asemenea, purta mereu cu el obiecte capabile să jignească.

Prin urmare, comisarul de poliție al provinciei Vicenza a emis un ordin de expulzare obligatoriu cu interdicție de returnare timp de trei ani, plus o sancțiune administrativă pentru ă se afla în stare ebrietate într-un loc public.

Un alt român, în vârstă de 23 de ani, a fost inculpat pentru furt calificat în complicitate în urma unui jaf de peste 7.000 de euro la un magazin din Jesi, un oraș din provincia Ancona.

 

Italia. Un român, hoț cu obraz fin: a furat cosmetice și creme de 7.000 de euro

 

Un român de 23 de ani a fost inculpat în Italia, fiind acuzat de furt calificat dintr-un supermarket Coop din orașul Jesi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului au fost decisive în identificarea și prinderea acestuia.

Furtul s-a petrecut în jurul orei 22.20, pe 4 decembrie, când tânărul intrat prin ușa de urgență a magazinului a umplut un cărucior cu produse cosmetice și creme, evaluat la peste 7.000 de euro. Potrivit administratorului Coop, fapta a fost descoperită după ce alarma a fost declanșată de deschiderea ușii de urgență, care a fost găsită întâmplător deschisă de către personalul de serviciu. Observând lipsurile evidente în zona parafarmaciei, administratorul a depus o plângere la secția de poliție din Jesi.

Reprezentanții poliției judiciare au efectuat o anchetă amănunțită, analizând imaginile captate înainte de deschiderea ușii de urgență. Potrivit acestora, individul, îmbrăcat în haine distinctive, a pătruns în magazin cu un cărucior gol în care a plasat o sacoșă mare. Ulterior, a umplut sacoșa cu creme și produse cosmetice, îndreptându-se apoi în grabă către ieșirea de urgență. Din păcate pentru el, cărând un sac greu, a căzut la pământ, dar s-a ridicat rapid și s-a îmbarcat într-un Ford Focus, la bordul căruia se aflau alte trei persoane.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel