Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Războiul din Ucraina ar fi trebuit să dureze 15 zile: Documente secrete ale ocupanților ruși, desecretizate
WhatsApp
Războiul din Ucraina ar fi trebuit să dureze 15 zile: Documente secrete ale ocupanților ruși, desecretizate. Documentele au fost aprobate la 18 ianuarie 2022. 
Bilanţul victimelor a ajuns la 210 morţi în Ucraina. Şi Rusia admite pierderi de militari. FOTO: photo.unian.info

Forțele armate ale Ucrainei au în posesia lor documente de planificare a uneia dintre unitățile grupului tactic al batalionului din brigada separată 810 de pușcași marini a Flotei Mării Negre a Federației Ruse.

Acest lucru a fost raportat de Grupul tactic operațional Vostok pe Facebook.

Printre documentele primite se numără o hartă de lucru, o misiune de luptă, un tabel cu indicativele de apel, tabele cu semnale de control, tabele de control secret, o listă de personal și altele asemenea.

Războiul din Ucraina ar fi trebuit să dureze 15 zile

 

Documentele au fost aprobate încă din 18 ianuarie 2022, iar "operațiunea" propriu-zisă urma să aibă loc în termen de 15 zile - între 20 februarie și 6 martie.

Unitatea inamică ar fi debarcat de la VDC Orsk în zona Stepanovka-1 și ar fi acționat în continuare cu unități militare ale Armatei 58, și anume Regimentul 177 Independent de Infanterie Marină al Flotei ruse a Mării Negre. Scopul final al acestor forțe era de a bloca și de a prelua controlul asupra orașului Melitopol.

"Așa că, atunci când unul dintre prizonierii de război spune din nou că a venit să studieze și s-a rătăcit - nu-l credeți! Ei știau, au planificat și s-au pregătit cu grijă. Iar ocupanților ruși avem un singur lucru de spus: păstrați-vă echipamentele și documentele secrete, vom avea nevoie de ele, primele pentru apărătorii noștri, iar cele de-a doua pentru Haga", se arată în nota militarilor, citează UNIAN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel