Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație: Ucigașul Elenei Răducanu este un român. "El Tuvi" a ucis în același an o altă femeie
WhatsApp
Un român a fost găsit vinovat de uciderea Isabelei Răducanu, românca însărcinată găsită înjunghiată în locuința sa. Bărbatul se află deja la închisoare pentru uciderea unei alte femei, tot în 2019. 
Spania. Închisoare provizorie pentru un român cunoscut sub numele de 'El Tuvi' pentru uciderea unei femeii însărcinate

Șeful Tribunalului de primă instanță și instrucție 2 din Xàtiva a dispus admiterea în închisoare provizorie a lui David S., cunoscut sub pseudonimul 'El Tuvi', pentru uciderea, în anul 2019, a Isabelei Elena Răducanu, o româncă însărcinată din Xativa. 

Românul era deja închis pentru o crimă antecedentă

 

Potrivit publicației ElPerdiodic, tânărul se află deja la închisoarea din Picassent, fiind condamnat pentru crima uciderea, tot în 2019, a tinerei Wafaa, o fată în vârstă de 19 ani rezidentă în Pobla Llarga. Cadavrul ei a fost atunci localizat în interiorul fântânii unei ferme rurale din Carcaixent.

'El Tuvi' era anchetat și pentru crima de la Xàtiva, pentru care judecătorul a dispus în cele din urmă detenție provizorie, comunicată și fără cauțiune pentru acest al doilea caz.

Victima, Elena Răducanu, o femeie de origine română în vârstă de 36 de ani, a fost găsită în locuința sa înjunghiată în mai multe locuri ale corpului și cu urme de strangulare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel