Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareș Bogdan, reacție pe tema românilor plecați în Germania: „Violeta Alexandru să se poarte ca un stăpân, nu ca o slugă”
WhatsApp
Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a lansat, marți seară, noi critici pe tema muncitorilor români plecați sezonier în Germania.
Sursa foto: Facebook @Rareș Bogdan

„Ce se întâmplă este o ruşine. Am cerut să merg în Germania, nu mi s-a permis. După 2 iunie cu Motreanu, Falcă și Busoi mă voi deplasa să văd ce se întâmplă. Statul trebuie să dea cu pumnul în masă. Nu trebuie să stai ca ghiocelul, cu capul plecat.

O rog pe Violeta (n.r. - Violeta Alexandru, ministru Muncii) cu colegialitate, să depăşească gardul, că s-ar putea să găsească leopardul după gard. Să nu se ducă doar acolo unde este dusă. Or să încerce să o ducă în locurile unde condițiile de muncă sunt bune.

Să stea Violeta în Germania până rezolva problema. Nici să nu le zâmbească, să nu fie drăguță, e reprezentatul Guvernului unei țări care reprezintă ceva în Europa. Ei ne-au cerut ajutorul. Violeta să se poarte ca un stăpân, nu că o slugă, să fie puternică, să înțelegă că dacă e puternică și își susține punctul de vedere ești respectat. Violeta, să nu lase să fim umiliți”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea PLUS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel