Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rafila, avertisment dur: România, inclusă pe lista ţărilor cu riscuri mari în privinţa evoluţiei COVID-19
WhatsApp
Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, trage un nou semnal de alarmă în ceea ce priveşte numărul mare de infectări cu coronavirus. Centrul European de Control al Bolilor include România pe o listă de şapte ţări cu riscuri mari în privinţa evoluţiei viitoarei epidemii cu COVID-19.

„Discutăm de o transmitere comunitară intensă și lucrul acesta trebuie să ne alerteze”, a afirmat Rafila, după numărul mare de cazuri raportat marți. „Este destul de mult și practic această medie de peste 1500 de cazuri, raportată în decursul unei săptămâni se păstrează.

Mai mult, procentul foarte mare de cazuri pozitive din totalul testelor efectuate duminică, peste 20%, arată faptul că discutăm de o transmitere comunitară intensă și lucrul acesta trebuie să ne alerteze măcar, dacă nu chiar să ne îngrijoreze pentru că el se coroborează și cu un avertisment pe care l-am primit, nu neapărat noi, potrivit romaniatv.net

E vorba de o informare făcută de Centrul European de Control al Bolilor care include România într-o listă de șapte țări cu riscuri mari în ceea ce privește evoluția viitoare a epidemiei cu noul coronavirus pentru că discutăm de două probleme. Un număr mare de cazuri și cu afectare serioasă a persoanelor din categoriile vulnerabile”, a declarat Alexandru Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel