Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Putea fi româncă ! Bianca Andreescu a câștigat premiul de cea mai bună sportivă CANADIANCĂ
WhatsApp
 Bianca Andreescu (19 ani) a devenit, luni, prima tenismenă care câștigă trofeul "Lou Marsh", acordat celui mai bun sportiv dintr-un an în Canada.

Potrivit WTA, Bianca Andreescu câștigat trofeul "Lou Marsh", fiind votată în unanimitate. Printre nominalizații la premiul de cel mai bun sportiv canadian al anului 2019 s-au mai aflat Brooke Henderson (golf), Jordan Binnington (hochei pe gheață), Andre Da Grasse (atletism) și Mike Soroka (baseball).

Andreescu a fost surpriza anului 2019 în tenisul feminin. Sportiva de origine română a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open, terminând anul 2019 pe locul 5 WTA.

"Sunt atât de recunoscătoare pentru acest premiu! Nu mă așteptam să fiu prima tenismenă care să câștige, e incredibil. Succesul meu din acest an nu ar fi fost posibil fără toată susținerea Canadei. Sportul canadian a fost incredibil în acest an și cu siguranță sunt și alți sportivi care meritau o parte din acest premiu. Toți ne motivăm reciproc pentru a fi mai buni. Aștept cu nerăbdare să văd ce va aduce anul 2020. Sunt mândră să reprezint Canada la cel mai înalt nivel", a declarat Andreescu, după primirea distincției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel