Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest la Parchetul General. Oamenii cer DEMISIA lui Augustin Lazăr. ULTIMA ORĂ
WhatsApp
Câteva zeci de oameni protestează, vineri, în fața Parchetului General, cerând demisia lui Augustin Lazăr.

Aproximativ douăzeci de persoane s-au adunat, vineri dimineață, în fața sediului Parchetului General pentru a cere demisia procurorului general Augustin Lazăr, potrivit Antena 3. 

Oamenii strigă "Demisia! Demisia!". 

Oamenii au pancarte cu mesaje precum "Născuți liberi!" sau "Lazăr, călăul care a devenit victimă".

Oamenii cer demisia procurorului general după ce același post Antena 3 a făcut dezvăluiri controversate despre activitatea sa din perioada comunistă.

Laura Codruța Koveși a precizat, în urmă cu două zile, că Augustin Lazăr este sub atac, pentru că unii "vor sa fure liniștiți".

Întrebată dacă există o legătură între ce i se întâmplă ei și acuzațiile la adresa lui Augustin Lazăr, fosta șefă DNA a răspuns:

"Bineînțeles. Mai sunt și alți procurori care sunt atacați zilnic pentru că și-a făcut treaba. Unii vor să fure liniștiți în continuare și noi i-am împiedicat.  Întotdeauna vrei să ataci șefii, cei care sunt cei mai vizibili să dai un semnal de alarmă. O să se dovedească în timp că toate aceste acuzații nu sunt fondate", a spus Kovesi.

Mai mult, Mădălin Hodor, cercetător la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), a publicat pe Facebook documente care demonstrează că Augustin Lazăr, procurorul general al României, nu a fost " torționar". Hodor spune că disidentul Iulius Filip a fost anchetat de un alt Lazăr, lt. col. Lazăr Gheorghe.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel