Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PROTEST anti-PSD. Românii din DIASPORA ies în stradă
WhatsApp
Pe rețelele de socializare se anunță un nou protest al românilor în mai multe orașe din Europa. 

Românii din Padova, Italia vor ieși în stradă mâine, începând cu orele 18.30. 

„Hai în stradă să dăm jos toată clica/gruparea politică coruptă şi mafioasă care a condus, vândut şi furat România de după 89 şi până azi! Pentru toți românii din regiunea Veneto(Italia), în special celor din Padova si împrejurimi, ieșim să protestăm împotriva guvernului corupt din țară în data de 10 ianuarie. „Diaspora Europeană" după cum a promis va ieși în strada în fiecare 10 a lunii! De data asta o să ieșim în toate orașele din Europa unde avem reprezentanți, membrii și simpatizanți”, se anunță pe pagina oficială a evenimentului.

Și românii din Londra s-au organizat și vor ieși în stradă începând cu ora 17.00.

„Diaspora Europeană după cum a promis va ieși in strada in fiecare 10 a lunii ! De data asta o sa ieșim in toate orașele din Europa unde avem reprezentanți . Acest eveniment este la Londra, 1 Belgrave Square in fata la ICR-Londra, avem autorizație de la orele 17:00 pana la 21:00 pe data de 10 Ianuarie 2019, va așteptam in număr cât mai mare!”, se anunță de pagina evenimentului.

Românii din Spania vor protesta începând cu ora 19.00 în Parque del Espolon.

„Dupa cum am promis, vom iesi in strada in fiecare 10 ale lunii pana cand actuala guvernare va plati pentru masacrul din 10 August 2018 din piata Victoriei si pana cand vom scapa de toti penalii din guvern.Haideti sa iesim din starea de confort si sa luptam impreuna pentru o Romanie curata si o tara ca inafara. Va asteptam in numar cat mai mare la acest protest pasnic#NuCedam”, se arată pe pagina evenimentului.

Citește și E OFICIAL! Diaspora protestează pe 10 august 2019. Peste 400.000 de oameni sunt așteptați

De asemenea, românii din Roma vor ieși în stradă începând cu ora 19.00 în Piazza del Popolo.

„Au trecut 5 LUNI de la protestul pașnic al românilor din diaspora și din țară, care a avut loc pe data de 10 august 2018 în Piața Victoriei, București. Protestul s-a soldat cu mii de victime datorită represiunii nejustificate a jandarmeriei, împotriva căreia s-au depus sute de plângeri penale la Parchetul Militar!

Au trecut 5 luni și încă nu s-au găsit vinovații și nu s-a luat nici o măsură împotriva lor! Ba din contră se vrea schimbarea legislației în favoarea unor astfel de acțiuni în forță, ale jandarmeriei, cât și interzicerea manifestațiilor publice și cenzurarea rețelelor de socializare!
Suntem în continuare cu ochii pe Guvernul României!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel