Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO Probleme de bogați. Un milionar român povestește "rușinea" pe care a trăit-o când a comandat o șampanie de 2.000 de euro
WhatsApp
Un celebru milionar român povestește cum e în locurile frecventate de oamenii extrem de bogați, acolo unde e o "rușine" să comanzi o șampanie de 2.000 de euro.
Sorin Constantinescu și șampania de 2.000 de euro (Foto: captură TikTok

Milionarul Sorin Constantinescu, celebru pentru clipurile sale postate pe rețelele de socializare, a povestit un episod petrecut la Nisa, acolo unde i-a fost rușine că a comandat cea mai ieftină șampanie din meniu, care a costat 2.000 de euro.

El spune că la Nikki Beach, în Saint-Tropez, oamenii bogați cumpără șampanii de 25.000 de euro doar ca să le toarne pe fete. 

"Am băut șampanie de 2.000 de euro și mi-era rușine că beau așa șampanie ieftină. Eram la Nisa, la Negresco, și mă sună niște oameni de afaceri din Italia foarte potenți, care au multe miliarde de euro și sunt la alt nivel. Sunt mult peste mine, cu o mie de trepte. Mi-au spus că au văzut că sunt pe Coasta de Azur și m-au întrebat dacă nu vin să discutăm despre un business pe care voiau să-l facem împreună. Am zis da, vin. Unde să vin? Mi-au zis să ne vedem la Saint-Tropez, la Nikki Beach. Era pe la 10 dimineața și ne-am întâlnit pe la 3-4 după-amiaza.

Zic, gata, la Nikki Beach și la Saint-Tropez. Eram cu un asociat de-al meu din acea vreme. Vorbim de anul 2012, acum vreo 12 ani. Mă duc la Nikki Beach, la Saint-Tropez. Piscina mare de la Nikki Beach era plină de gagici și de ruși care cumpărau șampanii Magnum cu 25.000 de euro. Le desfăceau și le vărsau pe fete fără să bea măcar o gură din șampania de 25.000 de euro.

Mă așez la masă acolo, mă uit și eu să nu par un țaran, că n-am mai fost niciodată la Nikki Beach. Chiar dacă aveam bani, nu-mi place să arunc banii aiurea. Acolo chiar dai foc la bani. Mă uit ce bea lumea, toți beau șampanie. Cer 'wine list, please'. Începe lista de șampanie: 140.000, 110.000, 90.000, 70.000, 60.000, 25.000, 15.000, 8.000, 5.000, 2.000. Găsesc cea mai ieftină șampanie, ultima de pe listă. Zic, vreau și eu o sticlă de asta de șampanie.

Și, ca să înțelegi cum s-a dus lumea asta razna, am pus șervetul de pânză pe sticla de șampanie de 2.000 de euro să nu vadă lumea cât de sărac sunt și cum beau eu cea mai mizerabilă șampanie de acolo", a povestit Sorin Constantinescu. 

Celebrul milionar a participat și una din edițiile emisiunii Diaspora în Direct, pe care o poți urmări aici.

@sorinconst

 

♬ original sound - Sorin Constantinescu

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel