Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prințesa Kate, primul mesaj public după ce a început chimioterapia
WhatsApp
Prințesa Kate a declarat că face progrese pe măsură ce urmează chimioterapie preventivă, relatează Reuters. 
Sursă foto: Captură de ecran, Twitter @MediumSizeMeech

Într-un mesaj personal scris vineri, Kate a spus că a fost „copleșită” de miile de mesaje primite de pe tot globul care au urmat anunțului ei despre cancer în martie.

„Fac progrese, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste”, a spus declarația ei.

"În acele zile proaste te simți slab, obosit și trebuie să cedezi dorinței corpului tău. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum."

Starea ei de sănătate despre care spune că face progrese, înseamnă că va putea apărea în public pentru prima dată din decembrie anul trecut, atunci când s-a alăturat altor membri ai familiei regale pentru o slujbă anuală de Crăciun.

Kate, în vârstă de 42 de ani, își va însoți cei trei copii, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte, într-o trăsură în cadrul unei parade militare anuale organizată sâmbătă în centrul Londrei pentru a marca ziua oficială de naștere a monarhului.

De asemenea, ea se va alătura Regelui Charles, Reginei Camilla și celorlalți membri seniori ai familiei pe balconul Palatului Buckingham, punctul culminant al evenimentului.

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni”, a spus ea. „Aștept cu nerăbdare să particip la The King’s Birthday Parade în acest weekend împreună cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice pe parcursul verii, dar știind în egală măsură că nu am ieșit încă la liman"/ 

Operația prințesei Kate

 

Kate a petrecut două săptămâni în spital în ianuarie, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră, iar două luni mai târziu a anunțat într-un mesaj video că testele au dezvăluit prezența cancerului și că va începe chimioterapia preventivă.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii suplimentare despre tipul de cancer sau despre tratament, în afară de a spune că chimioterapia preventivă a început în februarie.

În mesajul transmis, Kate a mai spus că în zilele în care se simțea bine, a fost „o bucurie să mă angajez în viața școlii, să petrec timpul cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate”. Ca parte a acestui lucru, a început să lucreze de acasă și a putut să țină câteva întâlniri.

„Învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea”, a spus prințesa. 

Diagnosticul ei a coincis cu cel al lui Charles, în vârstă de 75 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel