Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prins beat la volan, un șofer român a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști
WhatsApp
Prins beat la volan, după o urmărire de mai multe minute, un șofer din județul Vrancea a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști. A spus că mașina i-a fost oprită fără drept și a cerut autoplatforma să-i fie dus autoturismul acasă, scrie Mediafax.
Prins beat la volan, un șofer român a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști

Polițiștii din Golești, județul Vrancea, au observat că la o trecere de pietoni de pe DN2 E85, lângă o școală, un șofer nu dădea prioritate unor pietoni.

Polițiștii au vrut să oprească mașina, dar șoferul nu a oprit. Mașina a fost blocată la intrarea pe barajul peste albia râului Siret, în satul Ciușlea, din comuna Garoafa, iar polițiștii au imobilizat mașina și au scos șoferul.

Bărbatul de 60 de ani, din comuna Soveja, mirosea a alcool

Testat cu etilotestul, a rezultat 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost informat că nu mai are dreptul să conducă, însă, după ce a plecat de la poliție, a sunat la 112 și a sesizat că polițiștii i-au imobilizat mașina fără drept și vrea o autoplatformă pentru a transporta autoturismul până acasă.

Bărbatul a fost amendat pentru apelarea nejustificată a 112 și i s-a suspendat dreptul de a conduce.

 

Zilele trecute, un polițist din Alexandria beat și drogat a furat mașina unei firme, fiind prins conducând într-o localitate din apropiere. 

 

Teleorman. Un polițist băut și drogat a furat o mașină

 

Un bărbat de 27 de ani, polițist la Poliția Alexandria, județul Teleorman, este cercetat după ce ar fi furat mașina unei firme. Acesta era băut și sub influența unor substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați sâmbătă de angajatul unei firme din Alexandria despre furtul unui autoturism. Acesta a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras mașina este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

„Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițiștii sesizându-se din oficiu”, a transmis Poliția Teleorman.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel