Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prin ce a trecut prietena Luizei, amenințată cu moartea de fostul iubit: „Dacă mai suni la 112, te amendăm”
WhatsApp
Cazul prietenei Luizei sună la 112 să vorbească despre faptul că e amenințată. Polițiștii care au ajuns la fața locului îi spun să nu mai sune că o vor amenda. 
Sursa foto: captură Antena 3

Izabela a rămas în grija verișorului său, după decesul tatălui ei. Un tânăr gelos și violent i-a spart ușa casei și a amenințat-o cu moartea, după ce adolescenta de 15 ani l-a părăsit. Incidentul s-a petrecut luna trecută în Dioști, comuna natală a Luizei Melencu, una dintre victimele monstrului din Caracal.

Speriați, Izabela și verișorul ei au sunat la 112. După aproape două ore de la apel, salvatorii au sosit la locul faptei.

„Erau foarte aprinși, foarte nervoși. Ne-au întrebat de am sunat a doua oară la 112. Voi vreți să zburăm?, asta ne-au spus. Hai, aduceți buletinele că vă dăm amendă", a spus verișorul Izabelei.

 

Izabela și verișorul ei au continuat să primească amenințări

 

Izabela și verișorul ei au continuat să primească amenințări din partea agresorului, care a venit iar cu topoare și cu un prieten. Familia a depus plângere și la Parchetul din Craiova. Abia după o lună oamenii au fost chemați la audieri, iar agresorul de 22 de ani a fost reținut.

„Eu l-am cunoscut pe acest băiat acum doi ani și jumătate. Am avut o relație frumoasă cu el. Un an de zile am fost doar prieteni, dar după a început să aibă o obsesie. A început să mă amenințe. Am încercat de multe ori să mă despart de el. El devenise foarte gelos și agresiv. Eu dacă nu făceam ce zicea el, dacă nu ieșeam când zicea el, mă amenința. Eram stresată, nu știam cui să spun. Nu am avut decât să îndur și să trăiesc cu asta", a spus adolescenta, la Antena 3.

„După ce m-am despărțit de el, l-am blocat pe toate rețelele sociale. A început să posteze anumite lucruri jignitoare la adresa mea, a postat poze cu care mă șantaja, cu toate că nu avea dreptul, a început să dea mesaje prietenelor mele în care spunea că mă va omorî, a spus că îi e frică de pușcărie, doar vrea să mă vadă moartă", a mai spus Izabela.

 

Izabela: „Am anunțat 112”

 

„Nu am spus nimănui, abia după ce tatăl meu a decedat. Până atunci nu a știut nimeni nimic. A venit peste mine în casă, dar a și anunțat pe Facebook faptul că va veni. Eu am văzut postările de la o verișoară de-a mea. Nu mi-a dat prin cap că chiar o să vină la mine. Mă gândeam la ceva rău, dar nu la asta. Eram la mine în cameră cu verișoara mea, în altă cameră stătea vărul meu. S-au auzit câinii lătrând foarte tare, ne-am uitat, nu era nimeni. Apoi s-a auzit de parcă a căzut clanța. Ne-am dus toți trei pe hol, iar prima dată l-a văzut verișoara mea. Era cu parul la piept pregătit, dacă cineva venea îi dădea cu el în cap. Mi-am dat seama că e el. L-a lovit pe vărul meu și a fugit.

Am anunțat 112, le-am dat toate detaliile. Am așteptat 30 de minute, am sunat și a doua oară, mi-au spus să stau liniștită că vor veni. Prima vorbă pe care mi-a spus-o domnul polițist când s-a dat jos din mașină a fost că de ce am sunat de două ori la 112, că vreau să-mi dea o amendă? Le-am povestit ce s-a întâmplat, au intrat în curte, au văzut ușa. Erau doi polițiști, le-am arătat și parul, l-au băgat în mașină. Mi-au spus că vor veni a doua zi să-mi ia declarații, nu a venit nimeni", a mai spus Izabela.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel