Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni: "Îmi propun să guvernez timp de cinci ani, în ciuda opoziției și nu numai"
WhatsApp
Giorgia Meloni: "Îmi propun să guvernez timp de cinci ani, în ciuda opoziției și nu numai". Declarația a fost făcută în legătură cu evenimentul FdI de la Milano.
Prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni: "Îmi propun să guvernez timp de cinci ani, în ciuda opoziției și nu numai"

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați, conducerii partidului. Aventura noastră abia a început, răspunsul din Lombardia este foarte important". Acest lucru a fost declarat de premierul Giorgia Meloni în legătură cu evenimentul FdI milanez, "Gata, candidații la start". „Este o oportunitate de a arăta cum putem face mai bine: putem reveni la aceeași viziune în Lombardia ca și în guvern.”

 

Criza și viitorul

 

"Ceea ce va trebui să înfruntăm va fi o perioadă complexă, dar acest scenariu încărcat de criză nu trebuie să ne împiedice să privim viitorul cu optimism: trebuie să trecem de la gestionarea crizei la o gândire de anvergură, să avem curaj pe termen lung". Această afirmație a fost făcută de prim-ministrul Giorgia Meloni în legătură cu evenimentul FdI din Milano, "Gata, candidații la start". "Acum planificați și puneți în aplicare multe lucruri și rezultate la final. Orizontul este tema noastră de forță".

"Îmi amintesc acea frază atribuită lui Garibaldi: aici se face Italia sau se moare, cred că da", a mai declarat prim-ministrul Giorgia Meloni, conform Il Messaggero.

 

Care sunt obiectivele

 

"Vom face ceea ce considerăm corect în conștiință, pentru că, în final, mă interesează să știu care vor fi datele macroeconomice ale acestei națiuni peste cinci ani. Mă va interesa să știu care sunt datele privind rata natalității, salariul mediu, productivitatea și exporturile noastre și posibilitatea tinerilor noștri de a avea un loc de muncă adecvat așteptărilor lor.

La acest lucru mă uit și mă voi uita, dar pentru a putea vedea aceste rezultate sunt necesari cinci ani de muncă și sper - și sunt sigură că vom avea acești cinci ani - în ciuda încercărilor, să spunem, ale unei mari părți a opoziției, și nu numai a opoziției, de a face orice pentru a pune piedici. Este normal, opoziția își face treaba și pe bună dreptate. Dar important este ca și noi să ne-o facem pe a noastră", a încheiat Giorgia Meloni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel