Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Președintele Biden a ieșit din nou pozitiv la testul de coronavirus
WhatsApp
La doar câteva zile după ce ultimul test a ieşit negativ, preşedintele american, Joe Biden, a fost din nou testat pozitiv pentru coronavirus,  transmite CNN.    
Biden șterge datoriile cu facultatea ale tuturor studenților. "Pagubă" de 400 de miliarde de dolari 

Medicul Casei Albe a spus că Biden nu are însă niciun simptom şi se simte „chiar bine”. Joe Biden va relua procedurile de izolare, a mai anunţ dr. Kevin O’Connor.

Medicul a explicat noul test pozitiv ca fiind o „recădere”, fenomen ce a mai fost experimentat de unii pacienţi cu COVID.

Preşedintele Joe Biden a ieşit, miercuri, din izolarea de cinci zile după ce a fost testat negativ pentru Covid. Liderul SUA a precizat că a avut ”simptome uşoare, recuperarea sa a fost rapidă şi se simte grozav”, potrivit CNN.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pe 21 iulie. El continuat să lucreze în timpul izolării, ţinând întâlniri virtual şi adresându-se grupurilor prin mesaje înregistrate.

G Ad:

”Având în vedere aceşti factori liniştitori, preşedintele va întrerupe măsurile stricte de izolare”, a scris medicul. Biden va purta o mască sanitară ”potrivită” timp de 10 zile oricând se află în preajma altor persoane, a spus O’Connor. 

 

Vezi și:

 

Biden avertizează Congresul că, dacă legislatorii nu acționează în privința schimbărilor climatice, atunci o va face el însuși

 

Biden avertizează Congresul că, dacă legislatorii nu acționează în privința schimbărilor climatice, atunci o va face el însuși în timpul unei călătorii în Massachusetts pentru a evidenția industria eoliană.

Ultimatumul va avea loc în timpul călătoriei președintelui în Massachusetts, unde va vizita centrala electrică Brayton Point - cea mai mare centrală pe cărbune din New England, care este transformată într-o fabrică ce produce cabluri pentru parcurile eoliene offshore.

'Președintele spune clar că schimbările climatice reprezintă o amenințare existențială pentru națiunea noastră și pentru lume. Și precizează, de asemenea, că din moment ce Congresul nu va acționa în această urgență, atunci o va face el', a declarat un oficial de la Casa Albă. 

În zilele următoare, el va continua să anunțe acțiunile executive pe care le-am elaborat pentru a combate această urgență', a precizat oficialul, conform Daily Mail.

 

 

Senatorul Joe Manchin a refuzat agenda ecologică a președintelui

 

Amenințarea lui Biden survine după ce senatorul democrat Joe Manchin din Virginia de Vest a refuzat agenda ecologică a președintelui la Capitoliu. Acesta a declarat că nu poate susține noi cheltuieli de miliarde de dolari pentru climă în cadrul unui pachet economic mai amplu.

Biden a promis că își va folosi puterile executive, dat fiind că Manchin, care reprezintă un stat cu o importantă industrie a cărbunelui, și-a exprimat clar intențiile. 

Dar președintele nu va declara miercuri o urgență națională, care ar debloca resursele federale pentru a face față problemei, în ciuda presiunilor puternice din partea membrilor partidului său în acest sens.

'Urgența climatică nu se va întâmpla mâine, dar o avem încă pe masă', a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, la briefingul de presă zilnic de marți. 'Nu am o dată încercuită în calendar'. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
07 oct 2022, 15:16
DCMedical.ro
06 oct 2022, 22:54
DCBusiness.ro
07 oct 2022, 15:12
DefenseRomania.ro
30 sep 2022, 19:35
DCBusiness.ro
07 oct 2022, 15:12
DefenseRomania.ro
30 sep 2022, 19:35
DCNews.ro
07 oct 2022, 15:16
DCMedical.ro
06 oct 2022, 22:54
Spectacola.ro
07 oct 2022, 12:25
Spectacola.ro
07 oct 2022, 12:25
RadioDCNews.ro
07 oct 2022, 13:44
RadioDCNews.ro
07 oct 2022, 13:44
Astrosens.ro
04 oct 2022, 22:58
Astrosens.ro
04 oct 2022, 22:58