Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preot român, rămas fără portofel în Italia, după ce a mers la cumpărături: „Dați-mi înapoi documentele. Erau eliberate în România”
WhatsApp
Un preot român a rămas fără portofel la ieșirea dintr-un supermarket dintr-o comună din Milano, Italia.  Ințial, portofelul i-ar fi căzut în timp ce se întorcea acasă de la cumpărături cu fiul său. 
Preot român, jefuit de portofel în Italia, după ce a mers la cumpărături: „Dați-mi înapoi documentele. Erau eliberate în România” / Foto: Unsplash

Incidentul a avut loc în apropierea supermarketului Tigros din Dairago, Milano, unde portofelul preotului a căzut din buzunar și a fost ulterior luat de către un necunoscut.

Claudiu Ioan Cocan a relatat că după ce și-a dat seama că îi lipsește portofelul, s-a întors imediat în locul unde credea că l-a pierdut, dar a fost informat de către un trecător că a observat un individ ridicând portofelul și plecând cu el într-o mașină albă mică. Preotul a depus o plângere la carabinieri, însă până în prezent nu a primit nicio veste din partea autorităților.

 

Românul își dorește măcar documentele înapoi

 

Printre lucrurile de preț pe care le-a pierdut se aflau și documente personale, eliberate în România, ceea ce a generat o îngrijorare suplimentară pentru preotul român.

"Am blocat deja toate cardurile, dar problema cea mai mare sunt documentele mele personale, unele dintre ele fiind eliberate în țara mea natală", a declarat Cocan.

Într-un apel către cel care i-a sustras portofelul, preotul a solicitat recuperarea documentelor personale, subliniind importanța acestora pentru el. "Îl rog pe acel om să mă contacteze pentru a-mi recupera documentele", a adăugat preotul Cocan.

"Fusesem la cumpărături cu fiul meu și, odată ce am ieșit afară, am dat câteva monede unui băiat african în fața intrării. Mi-a căzut portofelul pe drumul de la ieșirea din supermarket până la mașină și, când m-am întors să-l caut, băiatul mi-a spus că a văzut un bărbat cu ten măsliniu într-o mașină mică albă care mi-a luat portofelul. Când am depus o plângere la carabinieri, am fost sfătuit să aștept cel puțin trei zile, dar până în prezent nu am primit nicio veste. Am blocat deja toate cardurile", spune românul conform presei străine. 

Victima este acum în așteptarea unui răspuns din partea autorităților cu privire la investigația cazului său. Preotul român speră că va recupera documentele sale importante și că făptașul va fi adus în fața justiției pentru fapta sa.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel