Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preot român, profesor la facultatea de Teologie, are nevoie de OAMENI ca să trăiască: Și-a aflat salvarea în Germania, dar...costă!
WhatsApp
Preotul Dragoș Bălan, din Constanța, are nevoie de Oameni, ca să trăiască, după ce cancerul rinofaringian descoperit și trata anul trecut, a recidvat. De data aceasta, maladia a cuprins o zon extrem de sensibilă, ce pate fi tratată doar într-o clinică din Bonn, Germania. 

Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din cadrul Universității Ovidius din Constanța. „Unul dintre profesorii noștri din Universitate, Preotul Bălan Corneliu Dragoș (39 de ani), conferențiar titular la Facultatea de Teologie din cadrul Universității „Ovidius”, a fost diagnosticat, anul trecut, cu cancer rinofaringian, pe care l-a tratat cu chimio și radioterapie, iar rezultatele păreau pozitive.

Totuși, în urmă cu câteva luni, după noi investigații, s-a descoperit o tumoră malignă în sinusul cavernos, o zonă extrem de sensibilă și imposibil de operat prin metoda clasică. În aceste condiții, după ce mai multe clinici din străinătate și-au declinat competența, a apărut o posibilitate de operație minim invazivă, cu laser, la o clinică din Bonn, Germania, însă costurile nu sunt deloc mici: 62.800 de Euro.

În acest sens, considerăm că un ajutor din partea noastră, cât de mic, poate contribui pentru completarea sumei și, în final, pentru a-i reda o viață normală alături de cei dragi. Vă mulțumim anticipat!

Cont:
Corneliu Dragos Balan
RO65BRDE140SV22075721400“, este anunțul Universității Ovidius din Constanța.

„Ieri, în ziua de prăznuire a Sfântului Pantelimon, ocrotitorul medicilor și tămăduitorul bolnavilor am aflat ca pot spera și că ma pot bucura alături de voi și de familia mea, de copiii mei.

Așa de bine a numit Sfântul Maxim Mărturisitorul bucuriile din viața omului: bucurii efemere și pierzătoare (plăcerile) și bucurii veșnice cele legate de familie, copii, prieteni). Cu acestea din urmă vom pleca dincolo...“, a scris chiar preotul Dragoș Bălan pe pagina sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel