Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preafericitul Daniel, provocat de un poliţist să îşi doneze salariul pe o lună
WhatsApp
Provocare neobişnuită pentru Preafericitul Daniel, din partea unui poliţist din Olt. Agentul i-a cerut patriarhului să îşi doneze banii pe o lună de zile pentru o cauză nobilă.
Viorel Teacă. Sursa foto: Facebook

Viorel Teacă a strâns anul trecut 20.000 de euro pentru un băpieţel bolnav de cancer şi acum vrea să îl covingă şi pe şeful Bisericii Ortodoxe Române să întindă o mână de ajutor.

Viorel Teacă. Sursa foto: Facebook

"Vreau sa-l determin pe Preafericitul Daniel să-și doneze salariul pe o luna pentru a ajuta un copil bolnav de cancer. Motivul este simplu, puterea exemplului personal a adus schimbarea in bine in multe situații. Haideți sa-l determinăm pe acest mare preot al românilor sa faca acest gest printr-o distribuire! Mi-a venit ideea după întâlnirea Prefericitului Daniel si Papa! Ideea mi-a venit si dupa ce am vazut această poză iar ca mesaj as vrea sa transmit pentru cei care fac. "Lucrurile bune in tacere" sa se foloseasca de exemplul personal si sa faca publice si lucrurile bune, ca de rele suntem sătui!", a scris poliţistul Viorel Teacă, pe pagna a de Facebook.

Postarea sa a primit mii de reacţii şi a fost distribuită masiv în doar câteva ore de când a fost publicată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel