Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Președintele Asociaţiei „Valea Dacilor” s-a SINUCIS folosind TRICOLORUL. A fost găsit MORT de Ziua României
WhatsApp
Președintele Asociației Culturale „Valea Dacilor”, Rareș Demian, a fost găsit mort, în această dimineaţă, în Orăștioara de Sus, Hunedoara. Bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor de chiar de Ziua României, folosindu-se de un tricolor.
Facebook Rareș Demian

Rareş Demian și-ar fi pus capăt zilelor folosindu-se de tricolor, dar nimeni nu știe care a fost motivul acestui gest extrem, scrie Ziardehunedoara.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Se fac cercetări cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale. Cauzele morții vor fi stabilite în urma necropsiei cadavrului", a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Pasionat de trecutul înaintașilor noștri, Rareș Demian, în calitate de președinte al Asociației „Valea Dacilor", s-a implicat în organizarea de evenimente cu tematică istorică. Festivalul de reconstituire istorică „Frăția Lupilor", care a ajuns în acest an la a III-a ediție, a fost una dintre manifestările care l-au avut ca organizator. Pentru cei care l-au cunoscut, Rareș părea că își dedică tot timpul și toată energia pentru păstrarea valorilor strămoșești. Împreună cu ansamblul de dansuri tradiționale, hunedoreanul a fost la Roma, unde a jucat Călușul la „Natale di Roma", sărbătoare europeană dedicată fondării fostei Capitale a Imperiului Roman.

 

„Drum lin Rareș și... ne vom întâlni curând!”

 

Moartea fulgerătoare a bărbatului lasă în urmă o familie îndurerată, rude și prieteni care l-au cunoscut și apreciat. Zeci de mesaje de condoleanțe i-au scris prietenii săi pe o rețea de socializare.

„Rareș, vei fi îngerul nostru acum. Am încredere că va fi de folos trecerea ta pe celălalt tărâm. Vom continua misiunea! Te iubim și ne rugăm pentru trecerea ta lină. Ne vom reîntâlni într-o zi. Viața e un mister..", a scris Teodora Porumb

„Dumnezeu să te odihnească în Rai, alături de strămoșii daci pe care atâta i-ai iubit! O să ne lipsești. Drum lin și multă lumină acolo, Rareș... ", a scris Paul Cheptea

„Dimineața am vrut să te sun pentru că nu vorbisem de vreo 3 luni și m-am luat cu diverse ca de obicei. Ceva mă făcea să mă gândesc la tine. Acum am înțeles de ce. Te-am simțit frate! Drum lin Rareș și... ne vom întâlni curând!", a scris Gabriel Boga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel