Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Povestea românului din Anglia a cărui firmă spală mașinile regelui Charles: "Am venit aici cu 100 de lire în buzunar"
WhatsApp
Eugen Tudose, originar din Tecuci, a părăsit România acum șapte ani, având în buzunar aproximativ 100 de lire. Scopul său era simplu: să găsească cât mai repede un loc de muncă în Anglia, indiferent de natura acestuia. Astăzi, deține o firmă care se ocupă cu spălarea mașinilor deținute de Regele Charles.

"Am venit în Anglia acum șapte ani cu 100 de lire în buzunar. Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult două lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station", își povestește Eugen pentru publicația Anunțul UK

La sosirea în Anglia, Eugen și-a găsit un post la Jaguar Land Rover, unde a lucrat timp de patru ani ca spălător auto. Cu timpul, experiența acumulată l-a determinat să-și deschidă propria afacere de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea dezamăgitoare a spălătoriilor auto din Regatul Unit l-a motivat să înceapă această afacere. După un an de activitate, baza sa de clienți s-a dezvoltat, iar contractele semnate au făcut ca firma sa să fie cunoscută în întreaga țară.

"În ultimul an de muncă la Jaguar am decis sa îmi deschid propria mea firma de spălătorie, oferind servicii la domiciliul clienților. Calitatea devastatoare de la spălătoriile din UK m-a determinat să încep o asemenea afacere. Dupa un an de zile am început să îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate iar acum compania mea ajunge oriunde în UK", spune Eugen.

Cum a ajuns un român să spele mașinile regelui Charles

 

Experiența sa la Jaguar Land Rover a fost un element cheie în CV-ul său. Acest lucru l-a ajutat să atragă clienți celebri, iar printre primii a fost campionul mondial de box, Chris Eubank. În 2022, Eugen a fost prezent într-un articol al unei publicații din Coventry, unde s-a vorbit despre serviciile sale de calitate.

Dar cum a ajuns să spele mașinile Regelui? Eugen mărturisește că Regele cu siguranță nu știe că el este cel care îi curăță mașinile. 

"Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașina nu contează că e a Regelui sau a altcuiva", mai spune românul, potrivit sursei citate. 

Astăzi, Eugen s-a stabilit în West Midlands, și, cu casa sa achiziționată, nu se gândește să se întoarcă prea curând în România. Știe de unde a plecat și este hotărât să-și continue drumul în Regatul Unit.

"După ani de muncă m-am stabilit aici, mi-am cumpărat casa mea în West Midlands și nu mă gândesc să mă retrag curând în România pentru că știu de unde am plecat", conchide Eugen.

eugen-tudose-roman-spala-masinile-regelui-charles-full-bun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel