Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Posibil sa fie vorba despre o înșelătorie”. Mașina unor români, blocată de un individ în chiloți, în Bulgaria: „Nu am oprit și nu am deschis ușile” - VIDEO
WhatsApp
O româncă a semnalat o situație bizară întâlnită în Bulgaria, pe drumul de întoarcere din Grecia. 
„Posibil sa fie vorba despre o înșelătorie”. Mașina unor români, blocată de un individ în chiloți, în Bulgaria: „Nu am oprit și nu am deschis ușile” - VIDEO

„Atenție la drumul prin Bulgaria! Pe drumul de întoarcere, la circa 20 km de Ruse. Nu am oprit și nu am deschis ușile, deși ăsta a fost primul impuls”, a scris românca pe Forum Grecia.

Mașina românilor a fost blocată de un bărbat în chiloți care s-a urcat pe capota autoturismului.

Românca a explicat conaționalilor faptul că ea circulă de 13 ani pe acest drum, însă este pentru prima dată când pățește așa ceva. „Intenția mea este să vă împărtășesc experiența, pentru că eu nu eram pregătită pentru un astfel de moment. Să fim atenți, pe toate drumurile pot apărea indivizi cu comportamente bizare. Nu am dorit să mai stau pe acel teritoriu, de aceea nu am alertat autoritățile. Nimeni nu a fost rănit, din fericire”.

 

„Posibil sa fie vorba despre o înșelătorie”

 

„De faptul că nu trebuie oprit sub nicio formă pe drumurile din Grecia se știe de mulți ani. Nici chiar când ți se face semn că ar avea nevoie de ajutor, că i s-ar fi stricat ceva la mașină. Și noi am avut câteva probleme cu ceva ani în urmă, dar am avut buna inspirație să nu oprim și ușile erau blocate”, a comentat un român.

„Ăla mai mult ca sigur era vreun turist beat sau drogat, după expresia feței”, a comentat un altul.

„Drumul prin Bulgaria e un real pericol pentru psihic, e ca un vis din acela lung, plictisitor, repetitiv, din care abia aștepți să te trezești”

„Posibil sa fie vorba despre o înșelătorie. Se aruncă pe mașină, apoi, dacă nu oprești sau pleci, sună la poliție/ambulanță oferind numărul de înmatriculare și plângându-se că a fost accidentat și are diverse rani (facute anterior ori după accident cu ajutorul colegilor din banda). Pe grupul Poliției Române circulau frecvent astfel de mesaje, ce avertizau cetățenii. Dacă oprești, te șantajează, cerându-ți bani. Mulțumim pentru informare!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel