Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițist român, medaliat la Campionatul European de Culturism și Fitness din Spania
WhatsApp
Polițistul din Mehedinți, Albert Cristian Mufturel, luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, a câștigat medalia de argint la Campionatul European de Culturism și Fitness din Spania.

Poliţistul mehedințean Albert Cristian Mufturel a fost medaliat cu argint la Campionatul European de Culturism și Fitness din Santa Susanna, Spania.

Albert Cristian Mufturel este luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului De Poliție Județean Mehedinți.

Dintre cei 1.200 de concurenți de pe continentul european, care au participat la competiție, Albert Cristian Mufturel a obținut următoarele rezultate: Bodybuilding 90 kg master- vicecampion; Bodybuilding classic master – vicecampion; Classic pshyque- vicecampion.

„Colegul nostru face parte din lotul național al României și pentru prima oară în istoria culturismului românesc țara noastră s-a clasat pe primul loc din cele 41 participante. Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând totodată eforturile susținute și depuse de către acesta de-a lungul anilor”, au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Mehedinți.

Timp de 10 ani, Albert Cristian Mufturel și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți ca și comandant al echipajului de descarcerare, ulterior, mutându-se în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel