Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția olandeză caută un bărbat periculos cu tulburări mentale. Michael stă noaptea la pândă după bicicliști
WhatsApp
L-ați văzut? Poliția olandeză a lansat o alertă națională pentru localizarea unui bărbat periculos cu tulburări mentale, suspectat de atacuri asupra bicicliștilor.
Foto: Suspectul / Sursă: ad.nl

Poliția din Utrecht a făcut publice fotografii cu un bărbat pe care îl caută în legătură cu un atac violent asupra unei tinere de 19 ani care circula cu bicicleta. Incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, sub un viaduct situat pe Drumul către Știință. Tânăra a fost trasă de pe bicicletă, dar a reușit să scape fără răni grave.

Autoritățile au confirmat că atacul face parte dintr-o serie de incidente similare. În urmă cu câteva zile, a fost raportat un alt atac, de asemenea asupra unui biciclist, dar detalii suplimentare despre acest caz nu au fost divulgate, inclusiv locația exactă și informațiile despre victimă.

Poliția este îngrijorată din cauza faptului că suspectul este încă în libertate și există riscul ca acesta să comită noi atacuri. De asemenea, există indicii că bărbatul ar putea să se afle nu doar în Olanda, ci și în țările vecine. Deși identitatea suspectului este cunoscută de polițiști, aceștia nu au dezvăluit-o încă publicului. Totuși, fotografia sa a fost distribuită în speranța că cineva îl va recunoaște și va oferi informații utile pentru localizarea sa.

Suspectul identificat este Michael van H., în vârstă de 36 de ani, fost pacient cu măsuri de siguranță TBS (Terbeschikkingstelling). Aceste măsuri sunt aplicate persoanelor condamnate pentru infracțiuni grave care suferă de tulburări psihice și reprezintă un risc de a comite alte infracțiuni. Van H. a fost condamnat în 2015 pentru viol, incident în care a legat victima cu bandă adezivă într-un parc din Dordrecht. După condamnare, a fost supus măsurilor TBS și a fost internat într-o instituție specializată pentru tratament și supraveghere. În prezent, Van H. este eliberat, dar continuă să fie monitorizat, iar autoritățile tem să comită noi infracțiuni.

Poliția face apel la public pentru orice informații care ar putea ajuta la localizarea și capturarea lui Michael van H. și reamintește că este crucial să se evite orice contact direct cu suspectul, având în vedere natura violentă a atacurilor.

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel