Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția din Austria: „Dacă ați angajat-o pe această româncă, contactați-ne!”. Menajeră, suspectată că ar fi furat din mai multe case din Viena
WhatsApp
O menajeră româncă, în vârstă de 31 de ani, este suspectată că a furat obiecte de valoare și bijuterii în timp ce lucra ca femeie de curățenie în mai multe case din Viena-Penzing, Austria.
Poliția din Austria: „Dacă ați angajat-o pe această româncă, contactați-ne!”. Menajeră, suspectată că ar fi furat din mai multe case din Viena

În cadrul unor investigații intensive, românca a fost arestată pe 7 martie 2023 imediat după o infracțiune la Viena. Bijuterii și obiecte de valoare despre care se crede că au fost furate au fost găsite și confiscate atât în ​​hainele ei, cât și în autoturismul ei.

După interogatoriu, femeia a fost dusă la închisoare. Poliția din Viena solicită parchetului publicarea pozelor, iar eventualele alte victime care au angajat-o pe suspectă și care observă de asemenea că lipsesc obiecte de valoare sunt rugate să contacteze poliția din Viena.

Indicii (inclusiv anonime) sunt solicitate la comandamentul poliției orașului Fünfhaus Inspectoratul de Poliție Linzer Straße la numărul de telefon 01-31310-47810.

2. -imagine fara descriere- (politia-din-austria-daca-ati-angajat-o-pe-aceasta-romanca--contactati-ne--menajera--suspectata-ca-ar-fi-furat-din-mai-multe-case-din-viena-2.jpg)

SURSA FOTO: captură vienna.at

Menajeră româncă, acuzată că ar fi furat 10.000 de euro din camera unui hotel din Austria: „Nu i-am luat eu!”

 

Românca, prinsă în flagrant

 

Românca a fost angajată la curățenie la o familie din Viena. Două femei, mamă și fiică, care locuiau împreună, au observat că mai multe obiecte au dispărut din casă, mai ales după ce trecea femeia care le făcea curățenie, o româncă de 31 de ani.

După un flagrant organizat împreună cu poliția, femeia a fost percheziționată de oamenii legii la plecare, iar asupra ei au fost găsite unele lucruri de valoare ale tinerei de 27 de ani. Românca a fost arestată, scrie publicația austriacă Heute.at.

La jumătatea lunii februarie, o femeie de 61 de ani și fiica sa, de 27 de ani, au depus o plângere pentru furt. Încă de la început, cele două femei au bănuit pe noua menajeră că ar fi sustras obiecte de valoare din casa respectivă în timpul programului de lucru. Cele două au stabilit o nouă programare pentru curățenie pentru data de 07.03.2023, atunci când i s-a organizat și un flagrant. Când femeia a părăsit apartamentul unde făcuse curățenie, după ce și-a terminat serviciul, a fost oprită și percheziționată de polițiști. Astfel, asupra sa au fost găsite și confiscate obiecte de valoare aparținând tinerei vieneze. Românca de 31 de ani a refuzat să depună mărturie și a fost astfel transportată la închisoare, mai scrie sursa citată.

Marea Britanie. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” camera unui oaspete de 200.000 euro: Sabrina a plâns în hohote când a recunoscut fapta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel