Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Poliția britanică, pe urmele adevăratului "Grinch”. Hoțul a luat cadourile unui copil surd: „A furat Crăciunul copiilor mei”
WhatsApp
Poliția din Marea Britanie caută o femeie care a furat cadourile de Crăciun de la ușa unui copil surd.
Poliția britanică, pe urmele adevăratului "Grinch”. Hoțul a luat cadourile unui copil surd: „A furat Crăciunul copiilor mei” / Foto: Unsplash

În imaginile filmate de camera de la soneria ușii se arată cum hoața fuge cu mai multe cutii care conțin cadouri în valoare de sute de lire sterline, pentru care mama Victoria Bees își cheltuise întregul buget de Crăciun.

Victoria, din Cheltenham, Marea Britanie, a decis să profite de reducerile de Black Friday și a spus că "și-a pus toate cadourile într-un singur coș", comandând frenetic zeci de articole pentru a oferi un teanc de cadouri minunate copiilor ei.

Achizițiile sale - care includeau cadouri pentru fiica ei de cinci ani și pentru copilul de doi ani, surd - au sosit duminică (27 noiembrie), dar au dispărut la fel de repede.

 

Victima l-a etichetat pe hoț drept "Grinch-ul suprem"

 

Mama băiețelului surd, în vârstă de 42 de ani a spus: "Știu că toată lumea se luptă, dar cum poate cineva să se coboare atât de jos? Luni eram încă foarte supărată și dezamăgită din cauza asta, dar acum sunt doar furioasă.

Toată lumea se luptă, eu fac ca aceste lire să se întindă cât mai mult posibil și nu aș visa niciodată să fur de la altcineva. Practic, ea a furat Crăciunul copiilor mei, este Grinch-ul suprem."

Victoria l-a criticat, de asemenea, pe șoferul curierului pentru că a lăsat obiectele la vedere, în loc să încerce o nouă livrare - dar principala ei nemulțumire este față de femeia hoață.

"Am reușit să fac să mi se livreze din nou unele dintre articole, dar unele dintre jucăriile populare pentru copii nu mai sunt acum pe stoc", a spus ea.

„Până când voi primi o rambursare, voi plăti prețul integral și nu voi putea face acest lucru. Sunt complet conștientă că sunt doar lucruri, și tot, iar Crăciunul este despre a petrece timp împreună, dar sunt lucruri pentru oamenii pe care îi iubesc. Este faptul că este vorba și de o femeie, este puțin mai supărător, nu știu ce este, dar este mai rău pentru mine. Sper să o bată faptul că a luat asta de la familia mea."

 

O anchetă este acum în curs de desfășurare, iar poliția face apel la informații

 

Un purtător de cuvânt al poliției din Gloucestershire a declarat: "Poliția investighează un raport privind furtul unor obiecte din fața unei adrese de pe Royal Crescent, Cheltenham, în jurul orei 13:40 duminică, 27 noiembrie.

Oricine are informații este rugat să contacteze Gloucestershire Constabulary prin intermediul site-ului web, citând incidentul 247 din 27 noiembrie.", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel