Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere cu lăutari şi 150 de români, oprită de jandarmi. S-au împărțit zeci de amenzi
WhatsApp
Nu mai puţin de 150 de oameni s-au strâns la o petrecere organizată la o sală de evenimente din Dej, unde au chemat şi lăutari. Cei prezenţi acolo s-au şi lăudat de reţelele de socializare că ar fi pretrecut cu mascaţii, aşa că jandarmii le-au făcut o primă vizită. 
petrecere

Forțele de ordine au dat amenzi, pentru că regulile din pandemie nu erau respectate, apoi au plecat. Au revenit câteva ore mai târziu la sala de evenimente şi au oprit petrecerea, pe motiv că în Dej, rata de infectare se apropie de 3 cazuri la mia de locuitori. Localul nu va fi amendat, pentru ca petrecerea era organizată în mod legal.

Și în București, polițiștii au descins, sâmbătă seara, în clubul Nuba, după ce au aflat că acolo mai multi tineri petrec fără și nu respectă regulile anti-pandemie. Administratorul a fost amendat cu 6.000 de lei, iar tinerii au fost trimiși acasă. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție a constat nerespectarea măsurilor de distanțare fizică într-o unitate de alimentație publică, fapt pentru care a fost aplicata o sancțiune contravenționala în valoare de 6.000 de lei administratorului societății comerciale.

"De asemenea, o persoană a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", a transmis Politia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel