Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere cu alcool și arme la Medgidia, transmisă live pe Facebook
WhatsApp
Trei bărbaţi din Medgidia au încins spiritele de pe rețelele de socializare după ce s-au filmat în timpul petrecerii pe care o întrețineau cu manele şi băuturi alcoolice. Protagoniștii s-au jucat apoi cu o armă de tip airsoft.

Polițiștii din județul Constanța s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleț pe o rețea de socializare, în cursul zilei de luni, 27 aprilie.

„În urma vizionării imaginilor, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei 3 bărbați s-au întâlnit la locuința unuia dintre ei, din județul Constanța, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceștia a folosit-o în filmulețul respectiv.

Polițiștii au stabilit faptul că arma este o replică de tip airsoft.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani (proprietarul armei) a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru că nu a respectat condițiile de păstrare ale armei, conform art. 129 pct. 32 din Legea 295/2004.

Ceilalți doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 5.000 de lei fiecare, pentru nerespectarea O.M. 3/2020”, se arată într-un comunicat transmis de autorități.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel