Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pericol lângă România: Proiectile mortale, pregătite de Rusia lângă Insula Șerpilor, în Marea Neagră
WhatsApp
Proiectile mortale, pregătite de Rusia lângă Insula Șerpilor, în Marea Neagră. Șase nave mari de debarcare și două portavioane cu rachete de croazieră continuă să manevreze în jurul Insulei Șerpilor, avertizând că sunt pregătite să tragă cu obuze ucigașe.

Navele rusești cu proiectile letale continuă să se afle în apele Mării Negre. Făcând zgomot cu armele lor, ei mențin o blocadă a porturilor ucrainene și a transportului maritim civil.

Acest lucru este raportat de Comandamentul Operațional Sud pe pagina sa de Facebook.

Făcând zgomot de arme, ocupanții ruși mențin o blocadă a porturilor ucrainene și a transportului maritim civil. Prin intermediul canalelor deschise de comunicare și de securitate maritimă, ocupanții cred că apele din jurul Insulei Șerpilor fac parte din sectorul maritim teritorial, avertizând navele străine de pericolul apropierii.

Pericol lângă România: Proiectile mortale, pregătite de Rusia lângă Insula Șerpilor, în Marea Neagră

 

"Nave mari de debarcare și portavioane cu rachete de croazieră continuă să manevreze în Marea Neagră, pregătite să folosească mai mult de o jumătate de duzină de obuze ucigașe. Făcând zgomot cu armele lor, ei mențin o blocadă a porturilor ucrainene și a transportului maritim civil. Ocupanții obraznici, prin canale deschise de comunicare și securitate maritimă, numesc apele din jurul Insulei Șerpilor marea lor teritorială, avertizând navele străine de pericolul apropierii lor", se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că măsurile de control la frontieră au fost întărite în zona de frontieră a regiunii Odesa, dar au fost introduse ca parte a legii marțiale "pentru a asigura o protecție fiabilă a frontierei de stat, prevenind încălcarea acesteia".

"Acest lucru nu va afecta în mod semnificativ mijloacele de trai ale cetățenilor care respectă legea. Restricțiile de regim se referă în special la verificări suplimentare ale persoanelor pentru respectarea scopului de călătorie și de ședere în apropierea frontierei", se arată în comunicat.

"În mod tradițional, vă reamintim: nu ignorați avertizările de pericol aerian, planificați-vă activitățile și rutele în mod echilibrat și oportun, țineți cont de specificul și limitele statului militar. Verificați cu atenție informațiile, nu lăsați inamicul să vă manipuleze mintea, aveți încredere în forțele de apărare și în victoria noastră!", mai transmite Comandamentul Operațional Sud . 

Rusia a desfășurat o lansare de rachete din mare asupra unei gări și a unor case din Malina. Conform logicii rușilor, "armele străine" erau depozitate în gară și pe teritoriile private ale civililor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel