Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Percheziții de amploare, în această dimineaţă, în România. Ce caută polițiști
WhatsApp
Poliţia Română efectuează, marţi, 74 de percheziţii domiciliare în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, contrabandă cu ţigări, trafic de droguri şi înşelăciune, informează MAI.
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Potrivit unui comunicat de presă, percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, acţiunile urmărind documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

"Persoanele depistate vor fi conduse la audieri. (...) Activităţile de astăzi se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice", precizează sursa citată.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel