Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Patru tineri români au violat o fetiță într-o casă părăsită. Au filmat tot și au publicat imaginile online
WhatsApp
Caz șocant în Galați, unde patru tineri au violat o fetiță de doar 14 ani. Agresorii au filmat totul şi au amenințat-o pe fată că vor publica pe rețelele de socializare imaginile compromițătoare cu ea, daca povestește cuiva cele întâmplate. Grav este că deşi poliţiştii au aflat despre cele întâmplate, tinerii nici măcar nu au fost chemaţi la audieri până la această oră.

Ororile s-au petrecut într-o casă părăsită, acolo unde cei patru au ademenit-o pe fetiță. Atât agresorii, cât și victima sunt din aceeași localitate, potrivit Observator.

Imaginile compromițătoare au ajuns în mediul online, inclusiv la o rudă de-a victimei, care a anunțat părinții, care au alertat de îndată autoritățile.

În momentul de față, cei patru, dintre care doi minori, sunt liberi. Ei urmează să fie aduși la audieri.

Fata a fost șantajată în repetate rânduri să întrețină relații sexuale cu agresorii în caz contrar imaginile vor fi publicate pe rețelele de socializare. Ceea ce s-a și întâmplat.

 

Este al doilea caz de viol, în aceeași localitate

 

Indivizii sunt cercetați acum pentru act sexual cu un minor și șantaj. Cercetările sunt abia la început, procurorii urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.

Este al doilea caz ce s-a petrecut în aceeași localitate. Recent, o fată de 15 ani a fost violată chiar de tatăl ei, care acum este arestat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel