Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Patru tinere, condamnate pentru că au bătut și umilit o fată din Brescia
WhatsApp
Un grup de fete de puțin peste 15 ani a fost condamnat de judecătorul Tribunalului pentru minori din Brescia. Acestea sunt acuzate de bătăi, răniri și persecutarea unei fete de aceeași vârstă. 

Patru fete de 15 ani au fost arestate în cadrul unei anchete a carabinierilor de la Comandamentul Provincial din Brescia, pentru infracțiunile de bătăi, leziuni și persecuții asupra unei fete de aceeași vârstă.

Trei dintre ele sunt în arest la domiciliu, iar una se află în libertate. În total, au fost implicate șapte tinere, dintre care trei nu pot fi acuzate pentru că au mai puțin de 14 ani. Acestea sunt considerate responsabile de o agresiune brutală și violentă, care a avut loc în aprilie anul trecut în apropierea parcului San Polo din Brescia, împotriva unei fete de aceeași vârstă, cunoscută de agresoare.

La originea evenimentului, ar fi stat motivul că victima se împrietenise cu un fost iubit al uneia dintre fetele de 15 ani. Investigațiile, coordonate de Procuratura pentru minori din Brescia și demarate în urma plângerii victimei, au fost efectuate prin monitorizarea rețelelor de socializare.

Astfel, anchetatorii au stabilit că fata - cunoscută de agresoare - primea amenințări și hărțuiri din partea grupului de ceva timp. Toate acestea erau adesea filmate și publicate pe profilurile lor de "Instagram" de către autoarele agresiunii, care trimiteau videoclipurile prin whatsapp către grupuri de prieteni.

Cele trei fete aflate în arest la domiciliu au fost încredințate părinților lor și li s-a interzis să părăsească locuința, cu excepția contactelor cu biroul de servicii sociale pentru minori și a frecventării școlii pe drumul cel mai scurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel