Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică într-un centru comercial. Incendiu pornit de la un aparat de climatizare, stins înainte de sosirea pompierilor
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit, luni seară, într-un centru comercial din Arad din cauza unui aparat de climatizare din vestiar. Incendiul a fost stins înainte să ajungă pompierii.

Un incendiu a izbucnit, în această seară, în Atrium Mall Arad, când în centrul comercial mai erau clienţi, însă focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor şi nu a fost necesară evacuarea, scrie Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a avut loc în vestiarul firmei de curăţenie şi a pornit de la un scurtcircuit produs la instalaţia de aer condiţionat, care funcţiona pe modul de încălzire.

"Incendiul a fost stins înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Fumul s-a propagat prin sistemul de ventilaţie în interiorul complexului comercial, dar în cantitate foarte mică. Nu sunt persoane rănite şi nici nu este necesară evacuarea complexului comercial", a informat ISU.

De asemenea, se pare că fumul s-a propagat prin sistemul de ventilație în mall, în cantitate mică. Pompierii au procedat la ventilarea încăperilor şi s-au asigurat că nu există pericol pentru declanşarea unui alt incendiu. 

„Nu sunt persoane rănite și nici nu este necesară evacuarea complexului comercial. În acest moment echipajele de intervenție ventilează spațiul”, anunță ISU Arad, scrie Agerpres.

 

Incendiu de proporții la o fabrică din Olt

 

Un incendiu mult mai violent a izbucnit și în urmă cu câteva zile, la o fabrică din județul Olt. Pompierii au solicitat ajutorul unităților ISU din județele învecinate. Potrivit pompierilor, suprafața afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Întreaga zonă este acoperită de fum.

În sprijinul pompierilor s-au deplasat autospeciale de stingere de la ISU Argeș și ISU Vâlcea. De asemenea, la fața locului a fost trimisă o autospecială pentru intervenție la înălțime din cadrul Detașamentului Caracal.

Pentru stingerea flăcărilor au acționat peste 60 de pompieri, cu șapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenție la înălțime, un autocamion de intervenție, un echipaj SMURD și mai multe autospeciale pentru primă intervenție.

În ceea ce privește posibilele victime, nu se cunosc informații despre acestea și nici motivele exacte ale incendiului.

 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel