Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oţelul Galaţi acuzat că a copiat sigla FC Barcelona
WhatsApp
Plagiatul COPY - PASTE se extinde si în fotbalul românesc! Oficialii clubului Oţelul recunosc copierea siglei clubului FC Barcelona


Situaţie jenanată la Oţelul Galaţi. Fosta campioană a Romaniei, acum retrogradată, este acuzată că a copiat sigla celebrei echipe de fotbal FC Barcelona. Conducerea clubului gălăţean a fost notificată deja de casa de avocatură a catalanilor să îşi schimbe stema, altfel va fi intentat un proces.

Situaţia Oţelului Galaţi este una tristă. Clubul este în insolvenţ, echipa este retrogradată în liga a doua şi ajunge la meciuri cu banii strânşi de suporteri. Acum trebuie să îşi schimbe emblema după ce avocaţii celebrei FC Barcelona i-au acuzat pe gălăţeni că noua stemă este o copie a celei imprimate pe tricourile vedetelor din Spania.

În apărarea sa, preşedintele clubului, Cristian Munteanu a declarat că sigla pe care o folosesc acum nu era pe placul suporterilor. Mai mult, oficialii echipei din Galaţi spun că sigla copiată a fost realizată de cei care au condus clubul în anii trecuţi. Ei au promis că o vor schimba pentru a scăpa de problemele cu legea, dar şi pentru ca echipa să joace cu emblema cu care a câştigat campionatul şi a jucat în Champions League.

SURSA: GANDUL.INFO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel