Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orbit de gelozie, un român și-a împușcat soția într-un salon de coafură din Ruse, apoi s-a sinucis. Doi copii au rămas orfani
WhatsApp
O femeie a fost împușcată miercuri, 13 decembrie, într-un salon de coafură din Ruse. Serviciile de urgență au declarat  că victima a fost dusă la spital în stare gravă. Atacul a avut loc miercuri după ora 20.30 în cartierul „Vazrazhdane”. 
Orbit de gelozie, un român și-a împușcat soția într-un salon de coafură din Ruse, apoi s-a sinucis. Doi copii au rămas orfani

Se știe că ucigașul, un român, și victima sa, de 39 de ani, au avut o relație. Au împreună doi copii de 10 și, respectiv, 11 ani. Românul este un cunoscut cu antecedente penale. Bărbatul fusese condamnat la 6 ani de închisoare pentru trafic de persoane în Italia. În legătură cu sentința din 2018, a fost expulzat  din Bulgaria și returnat în România.

Se presupune că cei doi au avut o relație instabilă, care a devenit motivul atacului. La câteva ore după crimă, românul a fost găsit mort în mașina familiei. S-a sufocat înăuntru după ce s-a intoxicat cu gaze de eșapament, scrie nova.bg.

În mașină a fost găsit și un pistol Makarov, iar din magazie lipsește un glonț. În salonul unde a avut loc crima, polițiștii au găsit cartușul care se potrivește cu arma bărbatului. Tot polițiștii susțin că românul nu avea permisul de a deține o armă de foc în Bulgaria.

Potrivit anchetatorilor, motivul crimei a fost gelozia. Cu toate acestea, ancheta examinează și alte versiuni. 

 

Victima este în stare gravă

 

Femeia are o rană în abdomen și a fost operată. Ea este la terapie intensivă, iar medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața. Spitalul Universitar Kanev, unde este internată femeia rănită, a informat BTA că se caută sânge pentru transfuzie.

Oricine dorește să doneze și este eligibil poate face acest lucru, indiferent dacă grupa  de sânge corespunde cu cea a victimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel